El Govern aprova que els docents d'FP puguin fer tasques de suport en la convalidació de les titulacions estrangeres

Imagen del artículo El Govern aprova que els docents d'FP puguin fer tasques de suport en la convalidació de les titulacions estrangeres

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

D'aquesta manera el Govern vol agilitzar l'homologació de la formació a les persones que han cursat estudis a l'estranger en ensenyaments de formació professional Permetrà convalidar FP de grau mitjà i grau superior, arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, ensenyaments de música i dansa, els artístics superiors

El Govern ha aprovat declarar d'interès públic la realització d'informes en diferents matèries, disciplines o àrees acadèmiques per a l'anàlisi i estudi d'expedients d'homologació i convalidació de títols i estudis estrangers no universitaris per part de personal docent al servei de la Generalitat de Catalunya.

Això suposa que el personal docent de determinats cossos podran dur a terme tasques de convalidació de les titulacions estrangeres. Amb aquesta mesura, el Departament d'Educació vol agilitzar l'homologació de la formació prèvia a les persones que han cursat estudis a l'estranger en ensenyaments de formació professional, atès el perfil més expert dels docents que la duran a terme. Això beneficiarà els usuaris que necessiten la titulació per a continuar els estudis o trobar feina.

L'homologació serà per als següents ensenyaments: grau mitjà i grau superior d'FP, ensenyaments d'arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, ensenyaments professionals de música i dansa, i ensenyaments artístics superiors.

El personal docent al qual fa referència aquest acord pertany als cossos següents:

  1. Cos de Professors d'Ensenyament Secundari.
  2. Cos de Professors Tècnics de Formació Professional.
  3. Cos de Professors d'Arts Plàstiques i Disseny.
  4. Cos de Mestres de Taller d'Arts Plàstiques.
  5. Cos de Professors de Música i Arts Escèniques.

El personal docent que vulgui dur a terme aquesta tasca, que serà remunerada, ha d'acreditar una experiència prèvia d'entre 4 i 2 anys en els ensenyaments corresponents.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16778 {"title":"El Govern aprova que els docents d'FP puguin fer tasques de suport en la convalidació de les titulacions estrangeres","published_date":"2024-05-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/14\/13\/51\/11e6c89d-ff6b-4e0f-a916-f6b04d56f3e4.jpeg","id":"16778"} catalunya Direcció General de Comunicació,Educació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-14/16778-govern-aprova-docents-fp-puguin-fer-tasques-suport-convalidacio-titulacions-estrangeres https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.