La tuneladora torna a excavar el túnel del tram central de l'L9 un cop finalitzades tasques de manteniment

Imagen del artículo La tuneladora torna a excavar el túnel del tram central de l'L9 un cop finalitzades tasques de manteniment

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Des de finals de febrer, s'ha revisat i posat a punt la roda de tall de la màquina per encarar el tram de túnel fins a l'estació de Mandri, on arribarà aquest estiu
  2. Els treballs continuen a les estacions de Mandri i de Sarrià

  3. El Departament de Territori ha reprès l'excavació del túnel del tram central de l'9/L10 un cop finalitzades les tasques de manteniment que ha dut a terme en les últimes setmanes. En concret, s'ha revisat i posat a punt la roda de tall de la màquina per encarar el tram que restava fins a l'estació de Mandri, on arribarà aquest estiu. En paral·lel, han continuat i estan avançant els treballs a les estacions de Mandri i de Sarrià i d'instal·lació de la llosa intermèdia al túnel.


    A finals de febrer, el desgast detectat a la roda de tall de la tuneladora va requerir-ne una aturada tècnica temporal per dur a terme les tasques de manteniment de la roda i posar-la a punt per fer front al tram de gairebé 500 metres que restava fins a l'estació de Mandri. Un cop arribi a aquest punt, la màquina es revisarà novament i es planificaran les tasques necessàries per excavar fins a l'estació de Lesseps el tram d'1,6 quilòmetres que restarà del túnel.


    Pel que fa a les estacions en execució, a Mandri s'està treballant en el futur vestíbul i la sortida d'emergència -el pou, de 75 metres de profunditat, ja està excavat— i en les tasques prèvies a l'arribada de la tuneladora i a Sarrià, s'ha excavat prop del 70% del pou. En paral·lel, estan en marxa els treballs per a la col·locació de la llosa intermèdia del túnel, la que separarà un sentit de l'altre en la circulació dels trens.


    Aquests treballs s'emmarquen en les obres per a la finalització del tram central de l'L9/L10, que permetrà connectar els extrems que actualment estan en servei. Hi ha en funcionament 38 quilòmetres: 27km corresponen a les línies L9 i L10 Sud i 11 km a l'L9 i L10 Nord, amb una demanda total de 23 milions de passatgers anuals.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16752 {"title":"La tuneladora torna a excavar el túnel del tram central de l'L9 un cop finalitzades tasques de manteniment","published_date":"2024-05-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/13\/15\/03\/54739ed6-9c4e-4bca-a092-b195355cd0f5.jpg","id":"16752"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-13/16752-tuneladora-torna-excavar-tunel-tram-central-l9-cop-finalitzades-tasques-manteniment https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.