Ferrocarrils reforça el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia demà dilluns 13 de maig

FGC amplia l'oferta de trens i incrementa el personal a les estacions davant les afectacions a Rodalies

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforça el servei a les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) a partir de demà dilluns, dia 13 de maig, davant les afectacions a diverses línies de Rodalies i l'augment de la demanda a les estacions d'FGC de Sabadell, Terrassa i Martorell.

Pel que fa a la línia Barcelona-Vallès, es perllongarà el servei de l'hora punta més enllà de la franja habitual, de 7.30 h a 9.30 h, en la mesura que hi hagi una forta afluència de passatge. Així, passarà un tren cada 5 minuts per Terrassa i Sabadell i cada 2,5 minuts per Sant Cugat. A la tarda, Ferrocarrils augmentarà les circulacions per facilitar el retorn de les persones usuàries.

A la línia Llobregat-Anoia, es reforçarà el servei entre Barcelona i Martorell amb trens que doblaran la seva capacitat, amb sis cotxes, i s'afegiran més circulacions mentre hi hagi una forta demanda.

Ferrocarrils també reforçarà el personal a les estacions de Sabadell Nord, Terrassa Estació del Nord i Martorell Central per millorar la fluïdesa en els accessos a estacions i andanes i per donar assessorament a les persones usuàries.

L'estat del servei es podrà consultar a través del perfil @FGC d'X (abans Twitter) i trucant al telèfon d'atenció al client 012.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16745 {"title":"Ferrocarrils reforça el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia demà dilluns 13 de maig","published_date":"2024-05-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16745"} catalunya Ester Capella i Farré,Ferrocarrils,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-12/16745-ferrocarrils-reforca-servei-linies-barcelona-valles-llobregat-anoia-dema-dilluns-13-maig https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.