Comunicat del Departament d'Interior

Per Resolució INT/838/2024, de 15 de març, es va convocar per cobrir, mitjançant el sistema de lliure designació, una plaça de la categoria de major de l'escala superior del cos de Mossos d'Esquadra (convocatòria 55/24), publicada al DOGC núm. 9125, de 19.3.2024.

En data 19 d'abril de 2024, un cop va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i revisats els requisits de participació de les persones aspirants, previstos a la base 2 de la convocatòria, d'acord amb la base 5 de la convocatòria es va publicar que les persones aspirants, la comissària Alícia Moriana i el comissari Eduard Sallent, havien estat admeses a l'esmentada convocatòria.

En data 7 de maig de 2024, un cop finalitzat el termini per esmenar possibles defectes a la llista inicial provisional i atès que no s'havien presentat al·legacions, es va fer públic, d'acord amb la base 5 de la convocatòria, que les persones aspirants esmentades anteriorment havien estat admeses a la convocatòria.

En data 10 de maig de 2024, el director general de la Policia, Pere Ferrer, ha mantingut una entrevista personal, de caràcter no selectiu, i per tant voluntària, amb ambdós aspirants per contrastar i conèixer amb més detall les dades reflectides en els respectius expedients administratius de carrera professional, i també per copsar de primera mà la defensa de les seves candidatures.

En data 10 de maig, i d'acord amb la proposta recollida a l'informe efectuat per part del director general de la Policia, com òrgan competent, s'ha fet pública la diligència en la qual s'indica que el comissari Eduard Sallent i Peña ha estat la persona designada per realitzar el curs de Major, d'acord amb les bases de la convocatòria, que s'iniciarà el proper dia 21 de maig a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.




"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16735 {"title":"Comunicat del Departament d'Interior","published_date":"2024-05-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16735"} catalunya interior,Joan Ignasi Elena i Garcia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-10/16735-comunicat-departament-interior https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.