La Generalitat de Catalunya i MWCapital presenten un acord que permetrà acostar el MWC a la ciutadania

Aquesta aliança, que neix amb la voluntat de continuïtat, permetrà enfortir el vincle entre ambdues organitzacions i projectar Catalunya al mónDel 14 de juny al 24 de setembre (inauguració el 13 de juny a les 18 h) s'organitzarà una exposició al Palau Robert que donarà a conèixer a la ciutadania les experiències tecnològiques que es van presentar durant el MWC24 i que posen en valor el paper transformador del món digital

Imagen del artículo La Generalitat de Catalunya i MWCapital presenten un acord que permetrà acostar el MWC a la ciutadania

La Generalitat de Catalunya i el Mobile World Capital Barcelona han presentat avui un acord per traslladar el llegat del MWC a la ciutadania. Del 14 de juny al 24 de setembre al Palau Robert, tothom qui ho vulgui podrà visitar l'exposició "Recorda el futur", un espai on es podran veure totes les innovacions tecnològiques que es van presentar durant la darrera edició del MWC Barcelona. Així mateix, també es posarà en valor el paper de sectors clau per a l'economia catalana en l'actual revolució digital. En concret, es plantejarà al visitant un viatge del passat al futur que mostra la relació entre la tecnologia, la innovació i els sectors de la salut, la mobilitat, l'energia i el tèxtil.

Durant la seva intervenció, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, ha manifestat que "Catalunya és al pòdium europeu en recepció de projectes d'inversió tecnològics i líder destacat a l'Estat espanyol". I ha afegit que "el MWC ens ajuda a posicionar-nos internacionalment i contribueix a fer que el nostre sistema tecnològic hi tingui un paper clau". Així mateix, ha posat en valor l'impacte que tindrà l'exposició per "conèixer amb tot detall el paper de sectors claus per a l'economia catalana en l'actual revolució digital".

Per la seva banda, el CEO de MWCapital, Francesc Fajula de Quintana, ha afirmat que "volem obrir el congrés a la ciutadania i volem fer-ho de manera divulgativa i propera perquè tothom entengui el paper transformador del món digital". Fajula ha conclòs: "hem generat un espai perquè els visitants puguin experimentar en primera persona com la tecnologia ens està canviant la vida i les oportunitats que ens ofereix en àmbits tan diferents com la salut o l'energia".

L'acte també ha comptat amb un missatge de benvinguda del secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Marc Bataller Serra, i amb la projecció d'un vídeo divulgatiu de la iniciativa.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16702 {"title":"La Generalitat de Catalunya i MWCapital presenten un acord que permetrà acostar el MWC a la ciutadania","published_date":"2024-05-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/09\/13\/34\/59517e17-7ea3-4f81-8121-a6c07f2e89cb.JPG","id":"16702"} catalunya Laura Vilagrà,Presidencia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-09/16702-generalitat-catalunya-mwcapital-presenten-acord-permetra-acostar-mwc-ciutadania https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.