Nova edició del taller pràctic de redacció d'acords d'encàrrec del tractament

Imagen del artículo Nova edició del taller pràctic de redacció d'acords d'encàrrec del tractament

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) i l'Escola  d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), organitzen del 8 al 13 de maig, una nova edició del taller sobre acords d'encàrrec del tractament de dades personal. L'acord d'encàrrec és obligatori quan una organització responsable del tractament encarrega un tractament de dades a un tercer.

El taller aprofundirà precisament en les figures del responsable, corresponsable i encarregat del tractament, i servirà per identificar els punts crítics de la regulació de la relació entre el responsable i l'encarregat i adquirir els coneixements necessaris sobre el contingut dels acords.

Està adreçat al personal tècnic dels serveis centrals i territorials dels departaments de la Generalitat de Catalunya i el personal tècnic de l'Administració local, amb coneixements previs de protecció de dades que entre les seves funcions tinguin la resolució de qüestions vinculades amb la normativa de protecció de dades.

La Delegada de Protecció de Dades i responsable de projectes estratègics de l'APDCAT, Joana Marí, serà l'encarregada d'impartir el taller, que serà íntegrament virtual.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16676 {"title":"Nova edició del taller pràctic de redacció d'acords d'encàrrec del tractament","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/apdcat.gencat.cat\/web\/.content\/04-actualitat\/noticies\/imatges\/acordEncarrec.jpg_1022232181.jpg","id":"16676"} catalunya Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-08/16676-nova-edicio-taller-practic-redaccio-acords-encarrec-tractament https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.