Posada en servei de les mesures de pacificació del trànsit del carrer del Pare Pacífic de Vilanova de Bellpuig

Imagen del artículo Posada en servei de les mesures de pacificació del trànsit del carrer del Pare Pacífic de Vilanova de Bellpuig

El carrer del Pare Pacífic de Vilanova de Bellpuig compta des d'avui amb un conjunt de mesures per a la pacificació del trànsit, que inclouen la reducció del carril d'aparcament, l'eixamplament de la vorera i modificacions dels serveis, com ara el pas de la fibra i una canonada de geotèrmia. També s'hi han plantat arbres i s'hi emplaçaran uns bancs.

Aquestes mesures de pacificació han comptat amb 150.000 euros procedents de la primera convocatòria del programa de subvencions per a projectes de pacificació de trànsit i la reducció de la sinistralitat en municipis de menys de 50.000 habitants habilitada pel Servei Català de Trànsit. L'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha decidit actuar per a la reducció del trànsit en el carrer del Pare Pacífic perquè és força concorregut per vehicles, atès que desemboca a la Llar Municipal de la Gent Gran, el consultori mèdic, l'escola-pavelló i la llar d'infants.

El programa de subvencions per a projectes de pacificació de trànsit i la reducció de la sinistralitat en municipis de menys de 50.000 habitants és una bestreta del 100% perquè els ajuntaments puguin desenvolupar els projectes de mobilitat segura i sostenible, entre els quals destaquen les intervencions a les travesseres, actuacions d'accessibilitat, reduccions de velocitat, instal·lació de grups semafòrics i passos en ressalt, reducció d'aparcaments o creació de camins verds i carrils bici, entre altres.

Les subvencions aprovades en aquesta primera convocatòria, dotada amb 10 milions d'euros, han beneficiat 18 municipis de la vegueria de Lleida, amb un import de prop d'1,9 milions d'euros. Aquests municipis, a banda de Vilanova de Bellpuig, són Àger, Agramunt, Alcarràs, Alfarràs, Artesa de Segre, Aspa, Les Avellanes i Santa Linya, l'Espluga Calba, Foradada, Guimerà, Guissona, Miralcamp, Mollerussa, Tàrrega, Torrefarrera, Torrelameu i l'entitat municipal descentralitzada de Raimat (Lleida).

A la posada en servei de les millores de pacificació del trànsit del carrer hi han assistit l'alcaldessa de Vilanova de Bellpuig, Dolors Pascual, la delegada del Govern a Lleida Montse Bergés, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, i el president de la Llar Municipal de la Gent Gran, Ramon Tudela, entre altres.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16609 {"title":"Posada en servei de les mesures de pacificació del trànsit del carrer del Pare Pacífic de Vilanova de Bellpuig","published_date":"2024-05-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/05\/05\/15\/32\/e590a531-bea7-4863-ae58-586c4f0a6463.jpeg","id":"16609"} catalunya Delegació a Lleida,Montse Bergés i Saura https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-05/16609-posada-servei-mesures-pacificacio-transit-carrer-pare-pacific-vilanova-bellpuig https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.