Recordatori eleccions 12-M: diumenge acaba el període d'acreditació per al Centre de Difusió de Dades

Imagen del artículo Recordatori eleccions 12-M: diumenge acaba el període d'acreditació per al Centre de Difusió de Dades

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

S'instal·larà al Parlament de CatalunyaEl dia 6 de maig es farà una visita de producció per informar sobre les opcions tècniques, logístiques i de localització

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir les eleccions del 12 de maig des del Centre de Difusió de Dades, ubicat al Parlament de Catalunya, poden sol·licitar la seva acreditació fins al diumenge 5 de maig. Les credencials es recolliran a l'espai habilitat a la Cambra el dia 11 de maig (de 10 h a 20 h) i el mateix dia de les eleccions (des de les 8 h fins a l'inici de la darrera conferència de premsa programada). Els que no hagin formalitzat les acreditacions com a màxim el 5 de maig a través del formulari, les hauran de tramitar directament al Parlament en aquests horaris.

Formulari per acreditar-se i detallar necessitats tècniques

Els mitjans s'hauran de donar d'alta i especificar les seves necessitats tècniques al formulari https://gen.cat/acreditacions12mUna vegada feta la inscripció, es rebrà un correu de confirmació de recepció.

En cas de dubte o consulta sobre les acreditacions, els mitjans de comunicació poden adreçar-se al correu mitjans.eleccions@gencat.cat.

Recursos tècnics i logístics disponibles al centre de difusió de dades

Interiors del Parlament

1. Professionals acreditats

Els professionals acreditats podran fer servir la sala de premsa, on disposaran de connexió wifi i taules amb punts de xarxa per als aparells electrònics.

Per accedir al centre, serà imprescindible mostrar tant l'acreditació com el DNI, NIE o passaport.

2. Ràdios

El centre de difusió de dades comptarà amb racks per a la distribució d'àudio analògic mitjançant els connectors XLR3 mascle instal·lats. Els mitjans que necessitin una línia XDSI han de sol·licitar-ne l'alta a Telefónica, no més tard del dimecres 8 de maig. La instal·lació s'efectuarà del 8 al 10 de maig.

Persona de contacte per a les instal·lacions XDSI: Pep Estellé (699 487 543).

3. Televisions

Els equips ENG disposaran de tarimes per captar imatges a l'auditori del centre, i també hi haurà tarimes amb espai addicional per fer stand-ups. Comptaran amb connectors XLR3 mascle amb el senyal d'àudio analògic de la sala i un punt de corrent amb una potència màxima de 1.000 W. Dins de l'auditori hi haurà una limitació de l'ús de focus d'un total de 500 W per evitar ombres a l'escenari i per no excedir el consum de la instal·lació. 

S'oferirà senyal institucional de televisió durant les compareixences, que es distribuirà de la manera següent: 

  1. Satèl·lit: es farà arribar el senyal institucional de televisió via satèl·lit EUTELSAT, amb qualitat HD.


  1. Vídeo en streaming: es podrà accedir al codi RTMP per inserir als webs dels mitjans 30 minuts abans dels directes. Els codis i les compareixences senceres es podran descarregar des de Watchity.
  2. Workspace: https://governmitjans.watchity.com
  3. Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat
  4. Password: premsa


Exteriors del Parlament

1. Platós exteriors

Els mitjans disposaran de tres miniplatós / stand-ups per captar imatges de la façana del Parlament il·luminada al vespre. També disposaran d'un espai per a maquillatge. Cada miniplató / stand-up comptarà amb un punt de corrent amb una potència màxima de 5.000 W.

2. Unitats mòbils / ràdio enllaç

El centre disposa d'una àrea d'estacionament per a unitats mòbils o ràdio enllaços, que s'haurà de reservar a través del formulari web de necessitats tècniques. Atès que l'àrea d'estacionament està dins d'una zona de protecció acústica, hi haurà una limitació de so de 60 decibels per als generadors. 

Les unitats mòbils disposaran del senyal institucional en format HD amb àudio imbricat des de la zona de platós a 50 /100 metres de distància. Els mitjans disposaran de 12 línies de fibra òptica per traslladar el senyal des de l'interior de l'auditori a la zona de platós, prèvia reserva al formulari de necessitats tècniques (doble sentit). En el cas del format SD-SDI, el cable haurà de mesurar 150 metres i en el cas del format HD, 50/100 metres.

Les unitats mòbils SD podran tirar cablatge i fer proves entre les unitats mòbils i l'interior de l'auditori fins dissabte 11 de maig a les 18 hores. Cada mitjà es responsabilitzarà de la seguretat de les seves unitats mòbils.


Visita prèvia per al personal tècnic dels mitjans

El dilluns 6 de maig les 10.30 hores, s'organitzarà una visita al Centre de Difusió de Dades per informar el personal tècnic dels mitjans sobre els recursos logístics i de localització que tindran al seu abast. Es tracta d'una reunió de caràcter exclusivament tècnic i orientada només a aspectes de producció.

Per poder assistir-hi, és imprescindible enviar un correu a l'adreça mitjans.eleccions@gencat.cat, abans del divendres 3 de maig a les 15 h, amb assumpte del correu "Visita 6 de maig". Cal indicar nom, cognoms, DNI, NIE o passaport i mitjà de comunicació.


Repositori de dades

Durant la jornada electoral, hi haurà disponible el repositori de fitxers que proporcionarà informació en directe sobre participació i resultats.

El servei consisteix en la creació d'un lloc web des del qual els usuaris autoritzats es podran descarregar fitxers amb dades en constant actualització. Per assegurar l'accés amb les màximes garanties de seguretat, s'habilitaran uns usuaris i claus per entrar al sistema.

Dimecres 8 de maig, de 15.30 a 18.30 h, es faran proves tècniques del repositori. S'enviarà un correu electrònic a totes aquelles persones que s'hi hagin donat d'alta.


TERMINIS

3 de maig

Acaba el termini per acreditar-se per a la visita tècnica

5 de maig

Es tanca el formulari per acreditar-se al Centre de Difusió de Dades

6 de maig

Visita tècnica al Centre

8 de maig

Prova repositori de dades

8 de maig

Límit sol·licitud línia XDSI a Telefónica

11 de maig

Límit cablatge i proves unitats mòbils SD

11 de maig (de 10 a 20 h)

12 de maig (a partir de les 8 h)


Recollida acreditacions per al Centre de Dades


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16558 catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-05-02/16558-recordatori-eleccions-12-m-diumenge-acaba-periode-acreditacio-centre-difusio-dades https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.