Publicació de la valoració definitiva de mèrits i proposta de nomenament de la convocatòria ATC03 (estabilització)

30/04/2024

S'han publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat de la convocatòria ATC03, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, els Acords del Tribunal Qualificador, de 20 de març i 8, 12 i 26 d'abril de 2024, pels quals s'aproven la modificació de les qualificacions de la fase d'oposició (aptes i no aptes), la valoració definitiva de mèrits, la puntuació final del procés d'estabilització i la proposta de nomenament com a personal funcionari de carrera del cos tècnic de gestors tributaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, corresponents a la convocatòria del procés d'estabilització mitjançant el sistema de concurs oposició (núm. de registre de la convocatòria ATC03).

En concret, els acords esmentats inclouen:

  • Les qualificacions modificades del primer exercici (test de coneixements) i, en conseqüència, de la prova de la fase d'oposició, a causa de l'anul·lació de les preguntes 31 del model A i 45 del model B del primer exercici, i les llistes de persones aptes i no aptes.
  • La valoració definitiva de mèrits de la fase de concurs.
  • La puntuació final del procés d'estabilització.
  • La proposta de nomenament, dividida en la proposta de nomenament per la via de reserva de persones amb discapacitat i la proposta de nomenament per la via general, amb un total de 85 persones proposades, d'acord amb el nombre de places convocades.

Declaracions responsables per al nomenament com a personal funcionari de carrera del cos tècnic de gestors tributaris

Les persones proposades per al nomenament disposen de 20 dies hàbils per presentar, a través del requeriment que rebran a l'Àrea Privada, les declaracions responsables referents als requisits de capacitat i habilitació de les bases 2.4. i 2.5, respectivament, així com la referent al règim d'incompatibilitats.

Informació relativa a l'acte d'adjudicació de places: conformitat expressa

Les persones proposades per al nomenament que ocupin interinament llocs base del cos tècnic de gestors tributaris poden donar la seva conformitat expressa, a través del requeriment que rebran a l'Àrea Privada, perquè se'ls adjudiqui directament, amb caràcter provisional, el lloc que ocupen o bé optar per renunciar-hi.

Posteriorment, es difondrà la convocatòria a l'acte públic d'adjudicació de llocs i la llista de llocs de treball, així com el formulari per possibilitar l'atorgament de representació en l'acte.

Finalment, s'informa que s'ha actualitzat el calendari previst de la convocatòria.

Les persones aspirants poden fer arribar les seves consultes a través de la Bústia de contacte (tema: Administració pública; subtema: Oposicions. Cossos tributaris ATC).

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16529 catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-30/16529-publicacio-valoracio-definitiva-merits-proposta-nomenament-convocatoria-atc03-estabilitzacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.