El delegat Joan Borràs visita l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona s'ha reunit amb l'equip de govern de Sant Quirze del Vallès

Aquest dimarts, 30 d'abril, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, ha visitat l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) i s'ha reunit amb l'alcaldessa del municipi, Elisabeth Oliveras Jorba.

Imagen del artículo El delegat Joan Borràs visita l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Durant la trobada amb l'equip de govern local s'han abordat qüestions que afecten el municipi vallesà en els àmbits de l'urbanisme, els drets socials, els ajuts per a l'àmbit de la igualtat i el feminisme i l'educació. Borràs també ha signat el llibre d'honor del consistori.

La visita del delegat ha coincidit amb el recent vistiplau del nou planejament municipal de Sant Quirze del Vallès per part de la Comissió territorial d'urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona, presidida pel director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra.

Aquest Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) revisa l'anterior planejament, de l'any 2000 i, en termes generals, aposta per contenir el sòl urbà i optimitzar els sòls residencials, sense plantejar cap nou sector de sòl urbanitzable. En síntesi, el POUM proposa el reciclatge i millora del teixit urbà existent i la protecció del sòl no urbanitzable.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16527 catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-30/16527-delegat-joan-borras-visita-ajuntament-sant-quirze-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.