Protecció Civil tanca l'Alerta del PLASEQCAT per la fuita d'amoníac en una empresa de les Coves, a Alcarràs (Segrià)

Imagen del artículo Protecció Civil tanca l'Alerta del PLASEQCAT per la fuita d'amoníac en una empresa de les Coves, a Alcarràs (Segrià)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha donat per finalitzada la fase d'Alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) un cop detectada i aturada la fuita d'amoníac que s'ha produït aquest matí a la cooperativa Fruits de Ponent ubicada al camí de les Coves, a Alcarràs (Segrià).

Els Bombers de la Generalitat han activat un total de 10 dotacions per una fuita d'amoníac dins de la cooperativa. A la seva arribada, efectius del Cos han pres mesures d'amoníac a l'exterior de la nau i també han buscat el punt de la fuita, juntament amb els frigoristes de l'empresa. Un cop s'ha trobat el punt de fuita en una canonada afectada dins de la cambra de manipulació dels productes, s'ha sectoritzat la zona i s'ha procedit a ventilar-la. A la vegada, els Bombers han demanat un confinament preventiu de les masies aïllades properes a l'empresa, però no s'han trobat persones dins dels habitatges.

Per a la resolució d'aquest incident també s'han activat els Mossos d'Esquadra, la Policia Local d'Alcarràs, el tècnic de Seguretat Industrial i, preventivament, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han confirmat que no hi ha hagut cap afectació personal.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16498 {"title":"Protecció Civil tanca l'Alerta del PLASEQCAT per la fuita d'amoníac en una empresa de les Coves, a Alcarràs (Segrià)","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/29\/13\/34\/c2e329eb-8a46-45a2-a9aa-8f39326f9dcf.png","id":"16498"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-29/16498-proteccio-civil-tanca-alerta-plaseqcat-fuita-amoniac-empresa-coves-alcarras-segria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.