La nova Oficina d'Atenció Ciutadana a la Catalunya Central obre les portes

Imagen del artículo La nova Oficina d'Atenció Ciutadana a la Catalunya Central obre les portes

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La nova Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) apropa els serveis públics a més de mig milió d'habitants de la Catalunya Central

Avui, 29 d'abril, s'ha inaugurat la nova OAC a Manresa, per atendre consultes sobre serveis públics a la població de la Catalunya Central.

La capital de comarca del Bages acull des d'avui aquesta oficina que facilita l'accés als serveis públics de manera presencial a la població d'aquesta vegueria. A més, s'unifiquen tots els registres de la Generalitat a Manresa en un únic edifici. La nova oficia se suma a les cinc OAC repartides arreu del territori que ja estaven en funcionament; a Barcelona, la Cerdanya, Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre.

L'OAC a la Catalunya Central obre les portes amb un total de 15 treballadors públics que ofereixen atenció i ajuda sobre tràmits i serveis de la Generalitat.

L'obertura de la nova OAC respon al model d'atenció ciutadana que impulsa el Govern des de la Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital. Aquest model acosta l'Administració a les persones, fent accessibles els serveis públics de manera senzilla i personalitzada. D'aquesta manera, les OAC compleixen l'objectiu de fer extensiva l'atenció presencial arreu del territori i, a la vegada, garanteixen l'accessibilitat dels serveis digitals a aquelles persones que poden trobar-se amb dificultats en l'ús de tecnologies digitals.

Aquesta oficina se suma al desplegament d'infraestructures i serveis que la Generalitat posa a l'abast de les persones amb l'objectiu d'aconseguir una Catalunya plenament connectada amb una Administració accessible per a tota la població, fomentant la cohesió social i la igualtat d'oportunitats.

Enllaços relacionats:

  1. Atenció presencial

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16496 {"title":"La nova Oficina d'Atenció Ciutadana a la Catalunya Central obre les portes","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/29\/12\/26\/1be93040-44ee-4c4c-ae68-46049297ea43.jpg","id":"16496"} catalunya Jordi Puigneró i Ferrer,Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-29/16496-nova-oficina-atencio-ciutadana-catalunya-central-obre-portes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.