President Aragonès: "La Feria d'abril de Catalunya és un exemple d'obertura, passió i dinamisme"

El cap de l'Executiu ha assistit a la inauguració de la 51a edició de la Feria de Abril de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat de relleu aquesta nit que la Feria d'abril de Catalunya és "un exemple d'obertura, passió i dinamisme" així com també és un exemple de "preservació dels drets de totes i de tots a tenir unes festes amb seguretat" ha reblat.

Imagen del artículo President Aragonès: La Feria d'abril de Catalunya és un exemple d'obertura, passió i dinamisme

El cap de l'Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la inauguració de la 51a edició de la Fira d'Abril de Catalunya on ha posat en valor la feina de les entitats que participen "en multitud d'iniciatives socials, promovent la cultura andalusa" i ha recordat que Catalunya és "un país plural i divers", remarcant que aquesta diversitat "és la seva força, la seva força per tot el que hagi de venir".

En l'acte han acompanyat el president els consells d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia; la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre; el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, i el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs i Alborch.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16473 {"title":"President Aragonès: \"La Feria d'abril de Catalunya és un exemple d'obertura, passió i dinamisme\"","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/26\/23\/47\/f3458f94-aecf-45ab-acb1-82f9f8e83262.jpeg","id":"16473"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-26/16473-president-aragones-feria-abril-catalunya-exemple-obertura-passio-dinamisme https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.