Adjudicades les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels

Imagen del artículo Adjudicades les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Començaran aquest estiu i tindran una durada aproximada de 18 mesos

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat aquesta setmana les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels, que es preveu que comencin aquest estiu i tinguin una durada aproximada de 18 mesos.

El contracte d'obra s'ha adjudicat a l'empresa Copisa Constructora Pirenaica S.A.U. per un import de 4.545.072,75 euros (IVA no inclòs). En aquest contracte no s'hi inclouen les instal·lacions, que formen part del segon lot de la licitació i s'adjudicaran durant el proper mes de maig. El valor total de construcció de l'edifici se situarà al voltant dels 7,8 milions d'euros (IVA no inclòs).

Aquest CAP es convertirà en el tercer centre d'atenció primària de Castelldefels i donarà resposta al creixement demogràfic del municipi, alhora que permetrà esponjar i alliberar espai als dos centres actuals (El Castell i Can Bou), tot millorant l'atenció i l'accessibilitat de la ciutadania als serveis sanitaris.

Amb una superfície de gairebé 3.800 m2, acollirà serveis d'atenció primària i també de rehabilitació i de salut mental per a adults i per a infants i joves. Pel que fa a l'atenció primària, comptarà amb professionals de medicina i d'infermeria familiar i comunitària, pediatria, odontologia, treball social sanitari, dietista-nutricionista i referent de benestar emocional, entre d'altres.

L'edifici s'ubicarà en un solar cedit per l'Ajuntament de Castelldefels, ubicat a l'Avinguda de Lluís Companys, 18, a tocar del Parc de la Muntanyeta. El projecte arquitectònic és obra de l'estudi Albert Vitaller Arquitectura S.L.P.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16460 {"title":"Adjudicades les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/26\/11\/54\/865614d4-ce55-4813-8c52-9492bc03b8bd.jpg","id":"16460"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-26/16460-adjudicades-obres-construccio-nou-cap-castelldefels https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.