President Aragonès: "Hi ha moltes possibilitats de col·laboració amb Belfast, com ara en recerca o polítiques socials"

El cap de l'Executiu fa avui un viatge institucional a Belfast, on es reunirà amb Michelle O'Neill

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha iniciat aquest matí el seu viatge institucional a Belfast amb una reunió amb l'alcalde, Ryan Murphy, amb qui, ha dit, "hem trobat moltíssims punts en comú", com ara "una mateixa visió de societat inclusiva, en què el progrés econòmic arribi a tothom", en àmbits com l'habitatge."Hi ha moltes possibilitats de col·laboració amb Catalunya, com en l'àmbit de les institucions de recerca, de la innovació o de les polítiques socials", ha destacat.

Imagen del artículo President Aragonès: Hi ha moltes possibilitats de col·laboració amb Belfast, com ara en recerca o polítiques socials

En declaracions als mitjans, després de la trobada, el cap de l'Executiu, que avui també es reunirà amb Michelle O'Neill, ha fet una valoració "molt positiva" de l'acció exterior del Govern, que, ha dit, s'ha basat en "intentar treballar a partir dels punts en comú".

El president ha afirmat que "en aquests tres anys hem girat l'acció exterior de la Generalitat de Catalunya com un mitjó", i ha afegit que "hem fet tot el que en 10 no es va poder fer, a nivell de relació amb les institucions comunitàries, amb altres governs, a nivell d'estats i de nacions sense estat".

En aquesta mateixa línia, el cap del Govern ha posat de relleu que "hem tingut una vinculació molt forta amb organismes internacionals, reprenent els treballs amb agències de Nacions Unides o l'Organització Mundial de la Salut". "Catalunya torna a tenir veu al món i aquelles portes que piquem se'ns obren. I això no passa d'un dia per l'altre ni passa per casualitat", ha reblat.





"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16381 {"title":"President Aragonès: \"Hi ha moltes possibilitats de col·laboració amb Belfast, com ara en recerca o polítiques socials\"","published_date":"2024-04-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/24\/12\/24\/2f974268-7d34-4849-a800-c6143bb4e4c2.jpeg","id":"16381"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-24/16381-president-aragones-hi-moltes-possibilitats-col-laboracio-belfast-recerca-politiques-socials https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.