La ministra de Justícia i Interior d'Andorra visita l'edifici CAT112 de Reus per conèixer el funcionament del telèfon d'emergències 112 de Catalunya

Imagen del artículo La ministra de Justícia i Interior d'Andorra visita l'edifici CAT112 de Reus per conèixer el funcionament del telèfon d'emergències 112 de Catalunya


Una delegació del Ministeri de Justícia i Interior andorrà, encapçalada per la ministra Ester Molné ha visitat avui l'edifici CAT112 de Reus, per conèixer de primera mà el funcionament de l'edifici d'emergències i del servei del telèfon d'emergències 112 de Catalunya.

La ministra Molné ha arribat acompanyada del secretari d'Estat de Justícia i Interior, Joan Leon, i del director del Departament de Protecció Civil del Govern d'Andorra, Cristian Pons i han estat rebuts per la directora del CAT112, Irene Fornós, acompanyada pel delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, la directora dels serveis territorials d'Interior a Tarragona, Eli Llombart, i el subdirector del CAT112, Andreu Alfonso.

La ministra ha visitat la sala del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, la sala del 112, i altres espais com la sala de Mossos d'Esquadra. Ha pogut conèixer així com funciona el telèfon únic d'emergències i com s'integra amb els diferents cossos operatius que han de respondre a una emergència.

El CAT112 i els serveis d'emergències d'Andorra mantenen una interlocució habitual i de cooperació pel que fa a les emergències en zones frontereres, ja que anualment, per configuració orogràfica i de cobertura telefònica, hi ha unes poques desenes de casos en que la comunicació d'una emergència es rep a les sales CAT112 de Catalunya tot i passar en territori andorrà.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16362 {"title":"La ministra de Justícia i Interior d'Andorra visita l'edifici CAT112 de Reus per conèixer el funcionament del telèfon d'emergències 112 de Catalunya","published_date":"2024-04-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/85117-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"16362"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-22/16362-ministra-justicia-interior-andorra-visita-edifici-cat112-reus-coneixer-funcionament-telefon-emergencies-112-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.