El Govern adjudica l'anàlisi de factibilitat per construir una segona estació a Rubí

Imagen del artículo El Govern adjudica l'anàlisi de factibilitat per construir una segona estació a Rubí



  1. L'objectiu és millorar la cobertura amb transport públic a la part central i nord del municipi


  1. El document analitzarà la factibilitat tècnica i funcional de diverses alternatives


El Govern, a través de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha adjudicat avui la redacció de l'anàlisi per avaluar la factibilitat d'una segona estació o baixador de la línia S1 d'FGC (Barcelona-Vallès) a Rubí per millorar la cobertura a la part central i nord del municipi. L'anàlisi també haurà de considerar les solucions necessàries per donar connectivitat en cotxe, a peu i en bicicleta amb un nou viaducte que travessi la riera de Rubí.

El document estudiarà i valorarà diferents escenaris com són: la nova estació de Rubí al polígon de la Llana, la nova estació de Rubí Nord o el reforç del transport públic per carretera actual. De cada opció analitzada, el document farà una proposta de serveis en funció dels diversos escenaris d'oferta i demanda. També analitzarà amb detall el volum de gasos d'efecte hivernacle emesos o estalviats per l'execució de cada alternativa, tenint en compte la construcció de l'obra, el manteniment de la infraestructura, l'operació dels serveis i l'impacte pels canvis de mobilitat de les persones usuàries.

L'anàlisi, amb un termini de redacció de 9 mesos, s'ha adjudicat a COLIN BUCHANAN CONSULTORES, S.A.U. per un import de 35.700 euros (abans d'IVA) i haurà d'incloure la caracterització de la mobilitat de l'àmbit de Rubí, un resum dels diferents estudis de mobilitat realitzats fins ara, la identificació d'escenaris alternatius, les propostes d'encaix i l'impacte sobre la demanda.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16350 {"title":"El Govern adjudica l'anàlisi de factibilitat per construir una segona estació a Rubí","published_date":"2024-04-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/22\/10\/30\/b5fb1e1b-d35e-43d6-b0f3-1925f0450b38.jpg","id":"16350"} catalunya Ester Capella i Farré,Ferrocarrils,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-22/16350-govern-adjudica-analisi-factibilitat-construir-segona-estacio-rubi https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.