Protecció Civil finalitza la fase d'alerta del PLASEQCAT per un incendi a l'empresa Oxiris de Sant Celoni que ja està extingit

Imagen del artículo Protecció Civil finalitza la fase d'alerta del PLASEQCAT per un incendi a l'empresa Oxiris de Sant Celoni que ja està extingit

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha finalitzat la fase d'alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT), que s'ha activat aquesta tarda per un accident a l'empresa Oxiris Chemicals a Sant Celoni, situada al punt quilomètric 59 de la carretera C-35.

Segons ha informat el telèfon d'emergències 112, a les 16:13h s'ha rebut una trucada que indicava que hi havia un incendi a l'empresa Oxiris. La mateixa empresa també ha comunicat al CECAT aquesta situació. El foc afectava unes xemeneies, sense afectació a l'exterior, tot i que s'ha recomanat no apropar-se a la zona de l'incident ja que han iniciat els seus treballs els operatius.

Al lloc s'han desplaçat operatius dels Bombers, el Mossos, la policia local i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Set dotacions dels Bombers han treballat en l'extinció de l'incendi originat en l'interior de les xemeneies de la fàbrica, que en aquests moments ja ha estat controlat.

No hi ha afectació exterior ni ferits a la instal·lació. Un bomber ha resultat ferit lleu, segons informa el SEM, i traslladat a la mútua, i l'empresa revisa en aquests moments les instal·lacions.

Protecció Civil ha finalitzat la fase d'alerta del PLASEQCAT.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16343 {"title":"Protecció Civil finalitza la fase d'alerta del PLASEQCAT per un incendi a l'empresa Oxiris de Sant Celoni que ja està extingit","published_date":"2024-04-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/19\/18\/23\/e77822f6-9132-4390-9d6a-edcc681481dd.jpg","id":"16343"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-19/16343-proteccio-civil-finalitza-fase-alerta-plaseqcat-incendi-empresa-oxiris-sant-celoni-extingit https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.