Un menor mor als Tres Salts del Llobregat, a Sant Fruitós de Bages (Bages)

Imagen del artículo Un menor mor als Tres Salts del Llobregat, a Sant Fruitós de Bages (Bages)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els Bombers han rebut l'avís d'una persona que havia saltat a l'aigua i no n'havia sortit

Els Bombers de la Generalitat han rescatat el cos sense vida d'un menor a una bassa dels Tres Salts del Llobregat, dins del terme municipal de Sant Fruitós de Bages (Bages). Els Bombers havien rebut l'avís a les 11.20 hores d'una persona que havia saltat a l'aigua i no n'havia sortit.

Fins al lloc de l'incident els Bombers han activat 9 dotacions, amb un total de 20 bombers. Entre les dotacions hi havia dos vehicles de comandament, dos vehicles lleugers, un furgó de salvaments, dues autobombes, el furgó de rescat aquàtic i l'helicòpter polivalent, que ha helitransportat la unitat del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic.

Una vegada arribat a lloc, i vist que baixava força corrent d'aigua, han iniciat una recerca intensiva amb els submarinistes del GRAE Subaquàtic a la zona on hi havia fins a 5 metres de profunditat, i també han fet recerca a la zona superficial de la làmina d'aigua amb perxes.

A les 12.30 hores els Bombers han localitzat el cos del noi que, malgrat les maniobres de reanimació, no han pogut fer res per salvar-li la vida. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat l'equip de psicòlegs per assistir amics i familiars. El Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers ha activat el suport psicològic pels professionals que han treballat en el rescat.

A més a més, el SEM ha activat tres unitats i els Mossos d'Esquadra han activat 3 dotacions i han obert una investigació.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16338 catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-19/16338-menor-mor-als-tres-salts-llobregat-sant-fruitos-bages-bages https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.