Els clubs de les Terres de l'Ebre presenten diferents campionats d'alt nivell al torneig Barcelona Open Banc Sabadell

Imagen del artículo Els clubs de les Terres de l'Ebre presenten diferents campionats d'alt nivell al torneig Barcelona Open Banc Sabadell

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Tres iniciatives de clubs esportius de les Terres de l'Ebre, el 15è Gran Premi Catalunya de Bitlles i Bowling, el projecte 'Bufa Vent Gira Vela' amb persones amb discapacitat intel·lectual, i la tercera edició 'Ens Movem per l'ELA' s'han presentat aquesta setmana al torneig Barcelona Open Banc Sabadell.

El Club de Birles La Sénia, juntament amb la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha dut a terme la presentació de la 15a edició del Gran Premi Catalunya-Supercopa que, enguany, organitza aquesta entitat amb motiu del 35è aniversari de la seva fundació.

La presidenta del club i vocal de la Federació, Natàlia Verge, ha explicat que "entrar a la Selecció no és gens fàcil i per això és tot un orgull i un honor que puguem organitzar aquesta competició en la celebració de l'aniversari del club". L'ha acompanyat el representant de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Toni Solé, i el jugador de birles Hèctor Pérez.

Al Gran Premi hi participen les Seleccions Catalanes -absoluta femenina i masculina-, infantil i sub 25, un equip local i els guanyadors de les dues competicions Copa Generalitat i Lliga Catalana (Campionat de clubs). Aquests dos últims es juguen paral·lelament a la Supercopa. Les Seleccions estan formades pels primers classificats dels Campionats de Catalunya, que tindran lloc de l'1 de juny a La Galera en categoria infantil; mentre que la sènior sub 25 serà el 9 de juny a Tordera.

XIX Jornades Esportives APASA

L'Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià 'APASA' ha donat a conèixer el projecte 'Bufa Vent Gira Vela', organitzat pel Club Esportiu l'Àngel APASA.

Es tracten d'unes jornades de diferents activitats esportives i psicomotrius que s'organitzen durant una setmana fent ús de diverses instal·lacions comunitàries. Hi participen totes aquelles persones que atén l'entitat en serveis com el Servei de Teràpia Ocupacional l'Àngel, el Servei de Teràpia Ocupacional Santa Bàrbara i la Residència Íbera i CAE l'Àngel. Un total de 160 persones, amb necessitats de suports diversos, gaudiran d'unes experiències generades per la pràctica esportiva de diferents modalitats: futbol, bàsquet, atletisme, paleotraining, entrenament funcional, ball de saló, ball modern i jocs tradicionals.

Així mateix, el projecte 'Bufa Vent, Gira Vela', guardonat al 2021 als III Premis Inclusius de Catalunya, vol reivindicar que "un cop sortim a navegar la discapacitat es queda a terra. Tots som iguals. I l'èxit del projecte ha estat aclaparador, cosa que significa que estem fent bé les coses", ha dit la coordinadora del club esportiu, Mayte Lletí Clua.

Els objectius són conèixer i viure l'esport adaptat i inclusiu des de dins, apropar l'esport a les persones amb discapacitats físiques, psíquiques, sensorials o amb necessitats educatives especials. Facilitar la interrelació entre persones de diferents edats i capacitats, i fer que la igualtat sigui un valor afegit és la seva finalitat.

La presentació també ha anat a càrrec del director general d'APASA, Manel Pech Solà; i de la gerent d'APASA, Montse Cervellera Piñol.

III Edició 'Ens Movem per l'ELA'

L'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja, amb la col·laboració de la família d'Ildefonso Oliveras, veí de la població que va ser diagnosticat d'ELA i membre de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, organitza la tercera edició de la jornada esportiva i solidària 'Ens Movem per l'ELA 'els propers dies 1 i 2 de juny amb l'objectiu de recollir fons per a la investigació de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), una malaltia neurodegenerativa que actualment no té cura.

L'acte esportiu i solidari del dissabte 1 de juny consistirà en una travessa nedant pel riu Ebre amb una distància de 2.000 metres, i diverses curses solidàries. A més, el diumenge 2 de juny es realitzarà un partit de futbol solidari entre els veterans de la UE Sant Jaume i els veterans del FC Barcelona.

En la presentació també han estat presents el regidor d'esports de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja, Joan Bertomeu Zaragoza; i les representants de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, Montse Trullén Feliu i Assumpció Julià Amat.

La Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física dona suport a aquestes iniciatives esportives.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16332 catalunya Albert Salvadó Fernández,Delegació a les Terres de l'Ebre https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-19/16332-clubs-terres-ebre-presenten-diferents-campionats-alt-nivell-torneig-barcelona-open-banc-sabadell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.