La Delegació visita els Ajuntaments de Montseny i Fogars de Montclús

El dimarts, 16 d'abril, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, va visitar dos municipis rurals del Vallès Oriental: Montseny i Fogars de Montclús. El delegat es va reunir amb les alcaldies d'ambdós municipis per conèixer les seves inquietuds.

Imagen del artículo La Delegació visita els Ajuntaments de Montseny i Fogars de Montclús

A Montseny, Borràs es va reunir amb l'alcaldessa Núria Masnou Pujol i va recollir les seves peticions per traslladar-les als departaments corresponents. En la trobada es va abordar l'arribada de la fibra òptica al municipi, qüestions relacionades amb l'escola pública Puig Drau i els projectes de futur que té en marxa el consistori.

Amb 379 habitants, el municipi està situat al parc natural del Montseny i és un dels punts turístics del massís. Durant la seva visita, el delegat va conèixer l'Església de Sant Julià del Montseny, una construcció d'origen romànic situada al centre del poble amb més de mil anys d'història.

Tot seguit, el delegat es va reunir amb l'alcalde de Fogars de Montclús, Albert Rovira i Rovira. La trobada es va centrar en el finançament de projectes locals i el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). El Pla planteja diferents línies de subvencions per a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals. Fogars de Montclús té 481 habitants i també està ubicat al massís del Montseny.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16290 {"title":"La Delegació visita els Ajuntaments de Montseny i Fogars de Montclús","published_date":"2024-04-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/17\/19\/37\/85582f3d-0417-44de-8d06-f835cf589f11.JPG","id":"16290"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-17/16290-delegacio-visita-ajuntaments-montseny-fogars-montclus https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.