El delegat Joan Borràs aborda el finançament local i els projectes de futur de Campins amb l'equip de govern municipal

El delegat del Govern a Barcelona va visitar Campins el dimarts 9 d'abril i es va reunir amb l'alcaldessa, Maria Inmaculada Font

El finançament local i els projectes de futur de Campins (Vallès Oriental) van centrar la reunió entre el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, i l'equip de govern del municipi, el dimarts 9 d'abril.

Imagen del artículo El delegat Joan Borràs aborda el finançament local i els projectes de futur de Campins amb l'equip de govern municipal

El delegat va visitar Campins en el marc de les jornades de treball territorials que la Delegació està desenvolupant als municipis rurals de la vegueria. Durant la trobada amb l'alcaldessa, Maria Inmaculada Font, i els tinents d'alcalde Andreu Tohà i Carme Puchol, es van abordar qüestions relacionades amb la gestió dels boscos, l'accés a la fibra òptica, l'educació i el finançament de projectes locals.

En referència a l'activitat de l'Ajuntament del Baix Montseny, l'equip de govern va incidir en els projectes de futur que el consistori vol posar en marxa en els àmbits de les infraestructures, la gent gran i la transició energètica.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16175 {"title":"El delegat Joan Borràs aborda el finançament local i els projectes de futur de Campins amb l'equip de govern municipal","published_date":"2024-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/10\/12\/58\/db648d6a-5427-4197-914f-2e575129ad5e.JPG","id":"16175"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-11/16175-delegat-joan-borras-aborda-financament-local-projectes-futur-campins-equip-govern-municipal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.