Ferrocarrils senyalitza com arribar a diferents equipaments culturals propers a l'estació de Plaça Catalunya

La senyalització inclou indicacions per arribar al Liceu, La Boqueria, l'Ateneu Barcelonès, el MACBA i el Museu de Cera

Imagen del artículo Ferrocarrils senyalitza com arribar a diferents equipaments culturals propers a l'estació de Plaça Catalunya


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha instal·lat a l'estació de Plaça Catalunya de la línia Barcelona-Vallès una nova senyalització amb informació de servei per facilitar l'accés de les persones usuàries a diferents equipaments culturals situats a prop de l'estació.

La senyalització, que s'ha col·locat al passadís de l'accés a Rambla, destaca diferents centres culturals ubicats a l'entorn d'aquest carrer emblemàtic de Barcelona, com són el Gran Teatre del Liceu, La Boqueria, l'Ateneu Barcelonès, el MACBA i el Museu de Cera, així com la distància en metres des de l'estació de tren fins a cadascun dels equipaments. A més, la senyalització compta amb una fotografia de cadascuna de les institucions culturals per reforçar la identificació visual entre les persones usuàries.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la política d'FGC de promocionar la cultura i de facilitar l'accés dels ciutadans i ciutadanes a equipaments i esdeveniments culturals a través de l'ús del ferrocarril com a mitjà de transport sostenible. L'estació de Plaça Catalunya de Ferrocarrils compta amb una ubicació estratègica ja que al dia hi passen més de 90.000 persones.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16146 {"title":"Ferrocarrils senyalitza com arribar a diferents equipaments culturals propers a l'estació de Plaça Catalunya","published_date":"2024-04-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/10\/11\/17\/99c142e4-e3ed-4c2e-a147-2ee38be9407d.jpg","id":"16146"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-10/16146-ferrocarrils-senyalitza-arribar-diferents-equipaments-culturals-propers-estacio-placa-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.