Els Serveis Territorials de Cultura i d'Educació organitzen tallers de modelatge lingüístic en el marc del Pla d'actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès

Els Serveis Territorials d'Educació a Tarragona han acollit la primera d'aquestes formacions adreçades a fomentar la presa de consciència lingüística entre càrrecs i tècnics que actuen com a models en els seus entorns de treball

En el marc de les accions previstes dins el Pla d'actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès, ahir, dilluns 8 d'abril, es va dur a terme un taller de modelatge lingüístic adreçat als inspectors dels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona.

La formació, que va comptar amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Cultura, Lurdes Malgrat, i el director dels Serveis Territorials d'Educació, Joan Manel Audí, va aplegar prop d'una vintena d'inspectors i inspectores. Aquest tipus de sessions tenen com a objectiu fomentar la presa de consciència entre aquells càrrecs o tècnics que, pel seu rol i funcions, esdevenen models lingüístics en els seus entorns de treball.

D'aquesta manera, Ferran Suay, de l'entitat Tallers per la Llengua, va oferir als assistents eines i consells per fomentar l'ús de la llengua en la seva activitat diària i la dels seus equips. Així mateix, es va posar el focus en les actituds lingüístiques i les seves causes i conseqüències des d'un vessant psicològic.

La col·laboració entre els Serveis Territorials d'Educació i de Cultura tindrà continuïtat de cara a l'inici de curs vinent: durant el primer trimestre s'organitzaran tallers per als directors dels centres educatius d'arreu de les comarques camptarragonines.

A més de l'àmbit d'Educació, les properes setmanes tindran lloc més tallers de modelatge, assertivitat i sensibilització lingüística en diversos municipis del Camp de Tarragona, amb la voluntat de seguir incentivant l'ús de la llengua en el conjunt de la societat.

Imagen del artículo Els Serveis Territorials de Cultura i d'Educació organitzen tallers de modelatge lingüístic en el marc del Pla d'actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16126 {"title":"Els Serveis Territorials de Cultura i d'Educació organitzen tallers de modelatge lingüístic en el marc del Pla d'actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès","published_date":"2024-04-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/09\/15\/20\/cbdaea54-7dee-42b1-a7d3-3b45ca4e7c49.jpeg","id":"16126"} catalunya Àngel Xifré Arroyo,Delegació a Tarragona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-09/16126-serveis-territorials-cultura-educacio-organitzen-tallers-modelatge-linguistic-marc-pla-actuacio-llengua-camp-tarragona-baix-penedes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.