El conseller Torrent viatja a la Xina per reunir-se amb directius de Chery i altres multinacionals del sector de l'automoció

Imagen del artículo El conseller Torrent viatja a la Xina per reunir-se amb directius de Chery i altres multinacionals del sector de l'automoció

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. És la segona vegada que el titular d'Empresa i Treball es desplaça al país asiàtic per reforçar la captació d'inversió estrangera productiva a Catalunya
  2. La Xina és un dels inversors més grans a escala global i el primer productor de vehicles de tot el món
  3. El viatge del conseller s'emmarca dins de les actuacions impulsades per ACCIÓ en el marc del China Desk, una oficina que treballa per potenciar la captació de plantes de producció, seus centrals i centres tecnològics d'empreses xineses
  4. El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, viatja aquest dimecres a la Xina per reunir-se amb diverses multinacionals del sector de l'automoció. Una de les reunions serà amb directius de Chery a la seu central de la companyia, a la regió de Wuhu. És la segona vegada aquesta legislatura que Torrent es desplaça a la Xina per reforçar la captació d'inversió estrangera productiva a Catalunya.

    A banda de Chery, el titular d'Empresa i Treball també mantindrà trobades amb altres multinacionals xineses del sector del vehicle elèctric amb l'objectiu de posicionar Catalunya com una de les regions més atractives d'Europa per establir-hi plantes productives. Amb 27 milions de vehicles produïts el 2022, la Xina és el primer país productor d'automòbils del món, molt per sobre dels Estats Units (10 milions), el Japó (7,8 milions)o l'Índia (5,5 milions). Es tracta d'un país estratègic per al Govern, un dels inversors més grans a escala global però un dels països menys establerts a Europa en l'àmbit de la manufactura.

    El viatge de Torrent s'emmarca dins de les iniciatives impulsades per ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball- mitjançant el China Desk. Es tracta d'una iniciativa que treballa per incrementar la captació de projectes d'inversió de plantes de producció, seus centrals o centres tecnològics d'empreses xineses dels sectors de la mobilitat i la salut, principalment.

    De fet, Torrent ja va viatjar el passat octubre a la Xina, des d'on va anunciar que la multinacional xinesa Wanhua, una de les més grans del món de la indústria química, obrirà un centre d'innovació a Catalunya amb el suport d'ACCIÓ. Durant la missió, la delegació catalana també es va reunir amb l'empresa xinesa del sector tèxtil Shanghai Jingqingrong Garment, que obrirà a Catalunya la seva primera planta de producció a l'estranger. Actualment hi ha més de 200 filials d'empreses xineses establertes a Catalunya, amb un creixement exponencial dels darrers anys que ha portat la Xina a ser el tercer país no europeu més important en nombre de filials a Catalunya, només precedit pels Estats Units i Japó.

    Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

    Twitter:@empresacat | @treballcat|

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16121 {"title":"El conseller Torrent viatja a la Xina per reunir-se amb directius de Chery i altres multinacionals del sector de l'automoció","published_date":"2024-04-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/09\/11\/14\/56057b44-7a47-429e-b6d9-a76bb968f5da.JPG","id":"16121"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-09/16121-conseller-torrent-viatja-xina-reunir-se-directius-chery-altres-multinacionals-sector-automocio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.