Obert el termini per presentar candidatures al Premi Participa a l'Escola 2024

Les millors propostes d'escoles i instituts per donar veu a l'alumnat rebran un diploma de reconeixement i 8.000 euros Els centres educatius poden presentar-hi els seus projectes fins al 26 de juliol

Imagen del artículo Obert el termini per presentar candidatures al Premi Participa a l'Escola 2024

El Premi Participa a l'Escola distingeix anualment centres educatius de primària i secundària que han dut a terme durant el curs experiències per promoure i facilitar la participació i la cultura democràtica com a eina de transformació social.

L'edició 2024 del Premi Participa a l'Escola ha obert el termini per rebre les candidatures. Fins al 26 de juliol, escoles i instituts hi poden presentar els seus projectes en una de les dues categories del premi: centres de municipis de fins a 20.000 habitants i centres de municipis amb més població.

Els centres premiats seran quatre, dos de cada categoria, que rebran un diploma de reconeixement i un import de 8.000 euros cadascun.

Com presentar una candidatura

Les sol·licituds es presenten en línia. El tràmit facilita una memòria de dues pàgines amb els camps que cal completar i la via presentar-hi els materials complementaris.

Un jurat format per sis membres valorarà les experiències en funció dels barems establerts a les bases del premi, que es poden consultar al web de Govern Obert. El tribunal està format per representants de la Direcció General de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques, dues persones de centres educatius guardonats en convocatòries anteriors, i una persona experta en el camp de la participació juvenil.

15è aniversari del Premi

La d'enguany serà la 15a edició del Premi Participa a l'Escola, que convoca anualment el Departament de Presidència, a través de la Direcció General de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques, per fomentar la participació des de l'edat escolar. Des del 2009 s'han guardonat gairebé 30 centres ubicats en territori català que han dut a terme experiències de participació que han contribuït a l'empoderament de l'alumnat en la gestió i la vida dels centres.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16088 {"title":"Obert el termini per presentar candidatures al Premi Participa a l'Escola 2024","published_date":"2024-04-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/08\/13\/50\/17a2a319-431b-4a5e-8a60-806d0cb53e0c.jpg","id":"16088"} catalunya Administració i Funció Pública,Delegació a Girona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-08/16088-obert-termini-presentar-candidatures-premi-participa-escola-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.