Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes per dos atracaments amb arma de foc a entitats bancàries de Pallejà i Barcelona

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes per dos atracaments amb arma de foc a entitats bancàries de Pallejà i Barcelona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

En un dels casos, un d'ells va intimidar la treballadora de l'entitat bancària amb una arma de foc mentre que una segona persona feia tasques de control a l'exterior de l'entitat amb una moto sostreta per assegurar la sortida·En l'altre fet investigat, els detinguts van deixar la víctima lligada de peus amb brides a l'interior de l'oficina

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Unitat Central d'Atracaments de la DIC van detenir el passat 4 d'abril tres homes com a presumptes autors d'un robatori violent amb intimidació a l'interior d'una entitat bancària a la localitat de Pallejà. Fruit de la investigació, a dos d'ells se'ls va relacionar amb un altre atracament a un banc a Barcelona, el passat 15 de març.

Els fets va passar dijous passat, quan dos dels presumptes autors van arribar en vehicle a l'entitat bancària. El copilot va baixar i va entrar a l'interior de l'entitat bancària i el conductor va marxar de la zona.

Aprofitant que la treballadora obria l'entitat bancària, la va intimidar amb una pistola i la va obligar a desarmar l'alarma i activar els retards de les caixes de seguretat. La dona va introduir erròniament diverses vegades les claus d'accés per a l'obertura de les caixes i aquest fet va provocar el bloqueig del sistema de seguretat.

A l'exterior de l'entitat, un tercer home feia tasques de control, amb una moto sostreta.

El bloqueig de la caixa forta va comportar que el lladre desistís del robatori i sortís de l'entitat on l'esperava un dels membres del grup en una moto. L'actuació dels agents policials va frustrar la fugida i va permetre la detenció de tots dos. El tercer home relacionat amb els fets estava a l'interior d'un vehicle uns carrers enllà, esperant a la resta per poder fugir tots tres i deixar la moto abandonada. També el van detenir.

Els tres homes d'entre 36 i 60 anys acumulen més de 20 antecedents entre tots, a dos d'ells se'ls imputa també un fet similar ocorregut el passat 15 de març, quan van intentar assaltar una altra entitat bancària a Barcelona.

En aquest cas, els dos homes anaven tapats amb cascs de motocicleta integrals. Van abordar amb un arma de foc al treballador del banc en el moment en que aquest entrava a l'oficina per iniciar la seva jornada laboral. Els atracadors van demanar a l'home l'obertura de les caixes fortes, però en tractar-se d'una oficina bancaria sense diners en efectiu no van aconseguir sostreure res.

Finalment, els atracadors van abandonar el lloc sense aconseguir sostreure el botí, deixant a la víctima lligada de peus amb brides a l'interior de l'oficina fins que aquest es va aconseguir deslligar pel seu propi peu i va alertar a la policia. .

Els arrestats van passar a disposició judicial ahir dissabte.

Oficina de Comunicació

Sabadell, 07 d'abril de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16082 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes per dos atracaments amb arma de foc a entitats bancàries de Pallejà i Barcelona","published_date":"2024-04-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/07\/09\/15\/3761abf0-11c7-4e3f-9fcb-466e5d5daa69.jpg","id":"16082"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-07/16082-mossos-esquadra-detenen-tres-homes-dos-atracaments-arma-foc-entitats-bancaries-palleja-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.