Territori adjudica les obres de millora del drenatge i dels vials laterals de la C-42 a Tortosa

Imagen del artículo Territori adjudica les obres de millora del drenatge i dels vials laterals de la C-42 a Tortosa


  1. Els treballs consisteixen en la construcció d'una bassa de laminació per evitar inundacions a l'entorn del barranc de Rocacorba
  2. L'obra inclou el condicionament de les vies de servei i compta amb un pressupost de prop de 600.000 euros

El Departament de Territori ha adjudicat les obres per a millorar el drenatge i els vials laterals de la C-42 al seu pas per Campredó (Tortosa) i l'Aldea, per un import de 592.000 euros i un termini d'execució de cinc mesos. Com actuació principal, l'obra comportarà la construcció d'una bassa de laminació per evitar inundacions a l'entorn del barranc de Rocacorba. Els treballs començaran durant aquesta primavera.


L'obra inclou la construcció d'una bassa capaç de laminar l'avinguda d'aigua i emmagatzemar les aigües que el Barranc de Rocacorba no pot assumir i, així, evitar les inundacions que es produeixen en episodis de pluja del vial de servei de la C-42, del camí en direcció al barranc i dels camps adjacents. La bassa projectada se situarà al costat oest del camí, amb una capacitat de prop de3.400 m3, i ocuparà una superfície de 2.725 m2. L'obra inclourà la construcció de dos col·lectors.


Paral·lelament, els treballs també abasten la millora les característiques superficials dels vials laterals de la C-42, en una longitud de quatre quilòmetres. Així mateix, es duran a terme actuacions de sega, estesa de vegetació, neteja de cunetes i elements de drenatge i també de senyalització horitzontal i millora de barreres de seguretat.


Finalment, el projecte preveu l'eixamplament i millora del camí, bidireccional, per on discorrerà la canonada d'entrada a la bassa. Així mateix, inclou la neteja d'una bassa de laminació existent en un altre punt de la mateixa carretera.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16034 {"title":"Territori adjudica les obres de millora del drenatge i dels vials laterals de la C-42 a Tortosa","published_date":"2024-04-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/03\/18\/10\/2f66d2e1-e34a-4aac-9a0c-070b3cecf1df.jpg","id":"16034"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-04/16034-territori-adjudica-obres-millora-drenatge-vials-laterals-c-42-tortosa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.