Visita institucional del delegat del Govern, Àngel Xifré, a l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou

El delegat del Govern i el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro visiten les instal·lacions esportives municipals

El Delegat del Govern de la Generalitat, Àngel Xifré ha visitat Vilanova d'Escornalbou aquest dimecres en una trobada institucional amb l'alcalde del municipi, Xavier Garcia Cristià, i membres de l'equip de govern. A la trobada hi ha participat també el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro.

Imagen del artículo Visita institucional del delegat del Govern, Àngel Xifré, a l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou


Després de la signatura del llibre oficial de l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou s'han visitat les obres de millora del pavelló municipal que han rebut una subvenció de 35.000 euros de la línia d'ajuts «Més esport, més país» de la Generalitat de Catalunya.L'objectiu de la subvenció és remodelar i modernitzar les instal·lacions esportives per garantir l'accés a l'esport en municipis de fins a 2.000 habitants.La intervenció ha permès la instal·lació del nou marcador electrònic i, un cop superat el procés de licitació pública, s'instal·larà el sistema de climatització i la graderia.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16030 {"title":"Visita institucional del delegat del Govern, Àngel Xifré, a l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou","published_date":"2024-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/03\/18\/28\/b13e0208-fe54-4400-9a8b-eafadc1442f4.jpeg","id":"16030"} catalunya Àngel Xifré Arroyo,Delegació a Tarragona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-03/16030-visita-institucional-delegat-govern-angel-xifre-ajuntament-vilanova-escornalbou https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.