El president Aragonès visita l'ampliació de l'Escola Arnau Berenguer d'El Palau d'Anglesola

El centre estrena l'ampliació de l'edifici, que acull els espais d'educació infantil i primer cicle de primària

Imagen del artículo El president Aragonès visita l'ampliació de l'Escola Arnau Berenguer d'El Palau d'Anglesola

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, han visitat aquest matí l'Escola Arnau Berenguer d'El Palau d'Anglesola. Ho han fet acompanyats de l'alcalde del municipi, Francesc Balcells i Teixidó, i de la delegada del Govern de la Generalitat a Lleida, Montse Bergés Saura.

El president i la consellera han recorregut les noves instal·lacions de l'ampliació i han conegut l'experiència de l'alumnat, que els ha explicat com han viscut la construcció del nou edifici.

L'escola forma part de la quarantena de centres catalans que, a partir de 2020, van iniciar processos participatius per a definir i debatre com havien de ser els nous espais dels centres, sota criteris pedagògics. Un procés que ha comptat amb la implicació de professorat, alumnat i famílies.

Imagen del artículo El president Aragonès visita l'ampliació de l'Escola Arnau Berenguer d'El Palau d'Anglesola

Les obres d'ampliació de l'Escola Arnau Berenguer han tingut una inversió de 3,2 milions d'euros, amb una aportació de 365.000 euros per part del consistori i la resta a càrrec del Departament d'Educació.

Fins aquest curs, l'escola estava ubicada en dos edificis separats i situats en indrets diferents del municipi, un per a educació infantil i primer cicle de primària, i l'altre per a cicle mitjà i superior de primària. Ara, amb les obres, els dos edificis estan junts i connectats entre sí.

L'Escola Arnau Berenguer és un centre d'una línia -excepte a 6è de primària, on hi ha dos grups-, i escolaritza un total de 164 alumnes. El centre té aula de robòtica i, des del curs passat, disposa una aula STEAM -ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques- per promoure les vocacions en aquestes competències entre l'alumnat. Entre els projectes educatius que duen a terme, destaca el Programa d'acceleració de la transformació educativa i la xarxa d'escoles verdes.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16020 {"title":"El president Aragonès visita l'ampliació de l'Escola Arnau Berenguer d'El Palau d'Anglesola","published_date":"2024-04-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/04\/03\/13\/42\/412d9c7c-632b-42ea-9f0a-ef7a60cedaf2.jpg","id":"16020"} catalunya Educació,Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-03/16020-president-aragones-visita-ampliacio-escola-arnau-berenguer-palau-anglesola https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.