Els excursionistes del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici seran evacuats, finalment, demà al matí

Després de valorar l'estat del camí que caldria recórrer amb els dos excursionistes ferits fins al refugi, que acumula més de 60 centímetres de gruix de neu, el GRAE (Grup d'Actuacions Especials) hem establert un punt calent per passar la nit en una zona confortable. La previsió és que demà, a primera hora, fem l'extracció amb mitjans aeris.

Cal recordar que els excursionistes han estat localitzats, aquest vespre a la zona de la Valleta Seca, a l'entrada de la canal dels Encantats. Estaven orientats i conscients, però ferits.

Segons informa el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) els excursionistes han estat valorats, un en estat menys greu i l'altre lleu.

Es manté un dispositiu a lloc dels Bombers de la Generalitat fins que demà a primera hora es faci efectiu el rescat i evacuació dels ferits.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15985 {"title":"Els excursionistes del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici seran evacuats, finalment, demà al matí","published_date":"2024-04-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15985"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-04-01/15985-excursionistes-parc-nacional-aiguestortes-estany-sant-maurici-seran-evacuats-finalment-dema-mati https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.