Territori inicia les obres per a la millora de l'accessibilitat de l'estació de l'L4 de la Pau

Imagen del artículo Territori inicia les obres per a la millora de l'accessibilitat de l'estació de l'L4 de la Pau


  1. Els treballs completaran l'adaptació de la instal·lació a persones amb mobilitat reduïda


  1. L'obra té un pressupost d'1 MEUR euros i un termini d'execució de 15 mesos


El Departament de Territori ha iniciat les obres de millora de l'accessibilitat de l'estació de la Pau de l'L4 de metro, a Barcelona. Aquesta actuació permetrà completar l'adaptació de l'estació a persones amb mobilitat reduïda i millorar el nivell de servei a les persones usuàries, alhora que possibilitar un increment de les freqüències. Els treballs compten amb un pressupost d'1 MEUR i un termini d'execució de 15 mesos.


La línia 4 del metro té una longitud aproximada de 16,5 quilòmetres i compta amb 22 estacions, entre la Pau (districte de Sant Martí) i Trinitat Nova (Nou Barris). La de la Pau és actualment, doncs, terminal de la línia, i és intercanviador amb l'L2 (Paral·lel - Badalona Pompeu Fabra). Compta amb un accés al carrer, a la Rambla de Guipúscoa, a l'entorn del carrer de Santander.


Un ascensor connecta el carrer amb el vestíbul -compartit amb l'L2- i un altre permet l'accés a una de les andanes de l'estació. L'altra andana actualment no s'utilitza per al servei comercial, motiu pel qual no està adaptada a persones amb mobilitat reduïda.


Els treballs que ara comencen consisteixen principalment en la instal·lació d'un ascensor que comuniqui el vestíbul amb aquesta andana. Així mateix, de manera anàloga a l'altra andana, s'implantarà l'itinerari corresponent per a persones amb discapacitat visual i un tram de rampa metàl·lica per a facilitar l'accés als trens a les persones amb mobilitat reduïda. Així, aquesta obra permetrà millorar l'accessibilitat i possibilitar l'explotació en doble via de l'estació.


Ocupacions en superfície


La primera fase dels treballs comportaran algunes ocupacions en superfície i no comportarà per ara afectacions en la mobilitat. En concret, s'ocuparà el carril d'aparcament i una part de la vorera del carrer de Ca n'Oliva, entre el passatge de Ca n'Oliva i el carrer de Guipúscoa.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15981 {"title":"Territori inicia les obres per a la millora de l'accessibilitat de l'estació de l'L4 de la Pau","published_date":"2024-03-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/28\/11\/35\/2313aa3a-8fdc-446a-872f-35f22723e35e.jpg","id":"15981"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-30/15981-territori-inicia-obres-millora-accessibilitat-estacio-l4-pau https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.