Territori crea una nova línia de bus per unir Esparreguera i Terrassa per la B-40

Imagen del artículo Territori crea una nova línia de bus per unir Esparreguera i Terrassa per la B-40

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Estarà operativa el 2 d'abril i disposarà de 7 expedicions per sentitEs tracta d'una petició dels municipis d'Esparreguera i Abrera El director general de Transports i Mobilitat signarà aquest mateix dimarts la resolució d'autorització del nou serveiLa línia M1 que uneix Olesa i Terrassa augmentarà el nombre d'expedicions i també passarà a circular per la B-40

El Departament de Territori posarà en funcionament el pròxim dimarts 2 d'abril la nova línia d'autobús M9, que connectarà Esparreguera, Abrera i Terrassa pel tram de la B-40 que es va inaugurar aquest febrer per unir el Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

És un nou servei que funcionarà de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d'agost, i que disposarà de 7 expedicions per sentit. Les sortides des d'Esparreguera seran a les 7:00 h, 8:00 h, 9:00 h, 12:00 h, 14:30 h, 17:30 h i 19:30 h. Les sortides des de Terrassa seran a les 7:30 h , 8:30 h, 11:30 h, 14:00 h, 17:00 h, 19:00 h i 21:00 h.

El recorregut en sentit Terrassa començarà a la parada de les Tres Caravel·les, a Esparreguera, i seguirà per l'eix principal del municipi fins a incorporar-se a l'A-2 per anar a Abrera. La línia, després, s'incorporarà a la B-40 per finalitzar el servei a l'estació d'autobusos de Terrassa. El recorregut en sentit contrari serà el mateix però a la inversa.

El Departament, d'aquesta manera, dona resposta a les peticions dels ajuntaments d'Esparreguera i Abrera per millorar la connexió amb Terrassa i el campus de la UPC.

El director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà, signarà aquest mateix dimarts, coincidint amb la data de la posada en marxa del servei, la resolució d'autorització de la nova línia d'autobús.

Canvi de recorregut a la M1

La línia M1, que uneix Olesa de Montserrat, Viladecavalls, Terrassa i la UAB durant els dies lectius, també circularà per la B-40 a partir del 2 d'abril, guanyant velocitat, seguretat i confort. El servei s'ha efectuat fins ara per la carretera B-120.

Amb el nou recorregut, hi haurà 3 expedicions per sentit que no entraran a Viladecavalls, sinó que funcionaran com a servei exprés entre Olesa, Terrassa i la UAB, que és l'eix que concentra la major part de la demanda de la línia. Per la resta d'expedicions, la connexió amb Viladecavalls es farà a través d'un ramal. La connexió entre Viladecavalls i la UAB no queda desatesa sinó que es garanteix a través del transbordament amb l'actual línia M6 Viladecavalls - Terrassa.

La M1, d'altra banda, passarà a disposar de fins a 15 expedicions per sentit. Són 6 noves expedicions en sentit Terassa/UAB i 5 noves expedicions en sentit Olesa. El servei es perllonga i les últimes sortides des d'Olesa i Terrassa passaran a ser, respectivament, a les 21:30 h i a les 22 h, i no a les 20 h i a les 21:30 h com passa actualment. El bus incorpora també dues noves arribades al campus de la UAB a les 10:30 h i a les 17:10 h.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15959 {"title":"Territori crea una nova línia de bus per unir Esparreguera i Terrassa per la B-40","published_date":"2024-03-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/27\/12\/14\/20c90c12-1bfa-464f-ab96-ef10ebe94c7a.jpg","id":"15959"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-27/15959-territori-crea-nova-linia-bus-unir-esparreguera-terrassa-b-40 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.