L'ICAEN actualitza l'eina comparativa per a la mobilitat 'Quin vehicle em convé més?'

Imagen del artículo L'ICAEN actualitza l'eina comparativa per a la mobilitat 'Quin vehicle em convé més?'

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'ICAEN ha publicat una actualització de l'eina 'Quin vehicle em convé més?', una aplicació que ajuda l'usuari a prendre una decisió a l'hora d'escollir un tipus de vehicle. Aquesta aplicació, que s'utilitza via web, manté les principals característiques, però s'han posat al dia els preus dels combustibles i de l'electricitat de la base de dades sobre la qual es fan els càlculs i també  s'han simplificat diferents menús per fer-la més pràctica i amigable. També s'ha millorat el funcionament de les barres de valors, per augmentar-ne la precisió.

L'eina és una calculadora que simula i compara els diferents tipus de vehicle en funció de les necessitats i requeriments de l'usuari, dels preus de les diferents fonts d'energia del vehicle i també del seu consum. A partir d'aquests condicionants, l'aplicació ofereix el cost total de les dues grans opcions que ofereix el mercat (vehicle elèctric o vehicle convencional), desglossat en el seus diferents components -cost de manteniment i circulació, cost de l'energia i cost d'adquisició-, i també permet visualitzar l'estalvi d'emissions de CO2 anuals.

A més de proporcionar una informació comparativa útil per a la presa de decisions, l'aplicació també permet que l'usuari hagi de reflexionar sobre la seva mobilitat i identificar de manera objectiva els criteris que la defineixin. D'aquesta manera, ajuda a prendre una decisió molt més ajustada a les necessitats de cada persona, en un sector on encara pesen molt altres factors més emocionals i subjectius.  

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15956 {"title":"L'ICAEN actualitza l'eina comparativa per a la mobilitat 'Quin vehicle em convé més?'","published_date":"2024-03-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/icaen.gencat.cat\/web\/.content\/50_Actualitat\/51_noticies\/Imatges_Noticies\/Quin-vehicle-em-conve-mes.png_1196287520.png","id":"15956"} catalunya Institut Català d'Energia (ICAEN) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-26/15956-icaen-actualitza-eina-comparativa-mobilitat-vehicle-em-conve-mes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.