El Govern dobla l'ajut per a esdeveniments esportius amb impacte territorial i arriba als 4 milions d'euros

Imagen del artículo El Govern dobla l'ajut per a esdeveniments esportius amb impacte territorial i arriba als 4 milions d'euros

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

·Pot optar a l'ajut qualsevol entitat que dugui a terme activitat de rellevància social o històrica

El Govern ha autoritzatel Consell Català de l'Esport, adscrit al Departament de la Presidència, a destinar 4 milions d'euros, el doble que la convocatòria anterior, per donar suport a aquelles iniciatives i esdeveniments que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social o històrica. Es tracten d'ajuts que subvencionen les activitats realitzades durant la temporada actual, la 2023-2024.

Poden optar a aquest ajut ajuntaments, patronats municipals, consells comarcals, universitats, clubs i associacions esportives o fundacions, entre d'altres. L'objectiu de la subvenciódel Govern, a través d'Esportcat, és atorgar més ajuts per dur a terme més activitat, i que les entitats tinguin l'oportunitat de desplegar iniciatives diferents que incloguin també la commemoració d'aniversaris i altres celebracions.

D'aquesta manera, el Govern segueix apostant per enfortir el sector incrementant l'aportació ordinària. L'ajut d'enguany es dobla i passa de 2 a 4 milions d'euros, una tendència que també s'ha vist en altres subvencions, com la destinada a clubs, federacions o consells, totes tres amb la dotació econòmica més alta dels últims 10 anys.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15943 {"title":"El Govern dobla l'ajut per a esdeveniments esportius amb impacte territorial i arriba als 4 milions d'euros","published_date":"2024-03-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/26\/13\/15\/d6b3f25c-4d25-44d7-9ec2-2303734eb06f.jpg","id":"15943"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-26/15943-govern-dobla-ajut-esdeveniments-esportius-impacte-territorial-arriba-als-4-milions-euros https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.