L'APDCAT trasllada la seu a la Gran Via

Imagen del artículo L'APDCAT trasllada la seu a la Gran Via

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha finalitzat el trasllat de les seves oficines a la Gran Via de les Corts Catalanes, 635, al centre de Barcelona. Fins ara, la seu de l'APDCAT estava situada al carrer Rosselló, 214.

Les noves oficines s'ubiquen en un edifici de titularitat pública, que acull l'Institut Català de Finances, adaptat a persones amb mobilitat reduïda i que permet disposar de serveis comuns com ara seguretat i vigilància. Estan configurades com un espai diàfan, dissenyat per permetre la màxima versatilitat i eficiència arquitectònica possibles.

El trasllat respon, també, a les necessitats de l'organització pel que fa a disponibilitat i idoneïtat de l'espai per desenvolupar adequadament les seves tasques, atès que en els últims anys l'equip de l'APDCAT ha anat creixent progressivament i actualment supera la quarantena de persones.

La seva nova ubicació, a prop de la plaça Urquinaona, permetrà facilitar l'accessibilitat i mobilitat en transport públic, tant del personal com de la ciutadania o les entitats que s'hi desplacin per fer-hi consultes o demanar assessorament personalitzat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15934 {"title":"L'APDCAT trasllada la seu a la Gran Via","published_date":"2024-03-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/apdcat.gencat.cat\/web\/.content\/04-actualitat\/noticies\/imatges\/NovaSeu.jpg_1935594450.jpg","id":"15934"} catalunya Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-25/15934-apdcat-trasllada-seu-gran-via https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.