Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home per 8 robatoris amb intimidació a establiments comercials

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home per 8 robatoris amb intimidació a establiments comercials

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El detingut intimidava els treballadors amb un ganivet de grans dimensions i fugia ràpidament del lloc amb un patinet elèctric

Agents de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Nou Barris de Barcelona van detenir dissabte passat a via Júlia, a Barcelona, un home de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació. La detenció i les gestions de la Unitat d'Investigació van permetre resoldre set robatoris amb intimidació més, perpetrats pel mateix autor durant els dies anteriors.

La investigació es va iniciar el passat 10 de març arran d'una sèrie de robatoris amb intimidació al districte de Nou Barris que seguia un mateix modus operandi.

Segons van poder acreditar els mossos, el lladre accedia als establiments quan a l'interior només hi havia un treballador o treballadora i, amb l'excusa de voler adquirir algun producte, atreia la víctima a la zona de caixes. Un cop allà, treia un ganivet de grans dimensions o una navalla per intimidar la víctima i endur-se els diners de la caixa.

Entre el 10 i el 15 de març, el mateix individu va cometre d'aquesta manera set robatoris a establiments del districte de Nou Barris en els quals es va emportar poc més de 1.500 euros en total.

De l'anàlisi dels fets i les gestions d'informació, els investigadors van poder identificar el presumpte autor, el qual hauria comès sis dels set robatoris analitzats en només dos dies, el 10 i l'11 de març. Per desplaçar-se entre cada fet i fugir ràpidament del lloc, utilitzava un patinet elèctric.

El dia de la detenció, l'investigat va tornar a actuar, en aquest cas en una carnisseria del carrer Lluc, també a Nou Barris. Va entrar al local i va mostrar un ganivet de grans dimensions però no va aconseguir robar res i va fugir del lloc.

La ràpida resposta policial i la descripció que s'havia fet de l'autor dels robatoris anteriors va donar fruits i una patrulla de seguretat ciutadana va interceptar-lo a via Júlia quan aquest circulava amb el seu patinet elèctric.

Quan els mossos van interceptar-lo, l'home va intentar fugir i va colpejar els agents fins que va poder ser detingut. Els agents van intervenir-li el ganivet que havia utilitzat minuts abans per cometre el darrer robatori.

El detingut va passar a disposició judicial dilluns passat davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.


Oficina de Comunicació,

Barcelona, 23 de març de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15920 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona un home per 8 robatoris amb intimidació a establiments comercials","published_date":"2024-03-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/23\/13\/06\/f80921b4-5ef2-48e2-8cbb-f166d17ee0f7.jpg","id":"15920"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-23/15920-mossos-esquadra-detenen-barcelona-home-8-robatoris-intimidacio-establiments-comercials https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.