President Aragonès: "Celebro que la volta d'aquest any estigui sent tot un èxit"

El cap de l'executiu ha afirmat que el ciclisme esdevé "referent de cara a les noves generacions"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat de la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, ha assistit a l'arribada de la 5a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya a Viladecans, des d'on ha celebrat "que la Volta d'aquest any estigui sent tot un èxit". Segons Aragonès, aquest esdeveniment acosta el ciclisme a molts municipis catalans i, a més, permet que aquest esport esdevingui un "referent de cara a les noves generacions" i ha recordat que "aquesta legislatura ha estat també una legislatura en què ens hem bolcat en el món de l'esport".

Imagen del artículo President Aragonès: Celebro que la volta d'aquest any estigui sent tot un èxit


El president Aragonès ha lliurat el premi al líder de la classificació General, mentre que la vicepresidenta Vilagrà ho ha fet al líder de la classificació Regularitat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15916 {"title":"President Aragonès: \"Celebro que la volta d'aquest any estigui sent tot un èxit\"","published_date":"2024-03-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/22\/18\/28\/3f4e2dea-c0a3-4d52-a5aa-c4ffe0552b95.JPG","id":"15916"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-22/15916-president-aragones-celebro-volta-any-estigui-sent-exit https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.