Activada l'Alerta del PLASEQCAT, aquest migdia, al Port de Barcelona per un incident al Moll de l'Energia

Imagen del artículo Activada l'Alerta del PLASEQCAT, aquest migdia, al Port de Barcelona per un incident al Moll de l'Energia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. En aquests moments l'Alerta del PLASEQAT ja s'ha desactivat, un cop que l'empresa i Bombers de Barcelona han informat que la situació està normalitzada
  2. Aquest incident no ha provocat cap afectació personal
  3. Protecció Civil de Catalunya ha activat, aquest migdia, en fase d'ALERTA el Pla especial d'emergències exteriors del sector químic PLASEQCAT per un incident que s'ha produït al Moll de l'Energia del Port de Barcelona (carrer Port de Lagos, 2 ) per un accident a l'empresa Quimidroga.

    Segons el responsable de l'empresa s'ha produït un incendi on la substància involucrada és

    Anhídrid Acètic (ONU 1715, perillositat 83 ), líquid inflamable i corrosiu. Fins al moment no es preveu afectació exterior. L'empresa ha activat el seu PAU (Pla d'autoprotecció) i ha confinat els seus treballadors preventivament.

    L'Alerta del PLASEQCAT s'ha donat per finalitzada un cop que els Bombers de Barcelona han informat que s'ha neutralitzat la reacció química i la situació a l'interior de l'empresa ha quedat normalitzada.

    D'altra banda, el Port de Barcelona també ha activat el seu PAU del port en nivell 1, i ha fet perímetre al voltant empresa per evitar la circulació.

    Per aquest incident, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat una unitat terrestre i una unitat UIS (Unitat d'Intervenció i Suport), informa que no ha hagut d'atendre persones ferides.

    Al lloc, també s'han desplaçat operatius de la Policia Portuària i dels Mossos d'Esquadra.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15914 {"title":"Activada l'Alerta del PLASEQCAT, aquest migdia, al Port de Barcelona per un incident al Moll de l'Energia","published_date":"2024-03-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/22\/15\/30\/b9946a96-8a77-4fe0-ac56-71e96c550e87.png","id":"15914"} catalunya Marta Cassany,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-22/15914-activada-alerta-plaseqcat-migdia-port-barcelona-incident-moll-energia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.