Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes relacionats amb dues morts violentes a Alella ocorregudes el passat 23 de juny

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes relacionats amb dues morts violentes a Alella ocorregudes el passat 23 de juny

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la DIC de la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN) van iniciar una investigació el passat 23 de juny arran de la mort violenta de dos homes a Alella. Les gestions fetes pels investigadors han permès concloure que el fets es van produir en el decurs d'un narco assalt en un domicili d'aquesta població entre dos grups criminals de narcotraficants enfrontats, amb el resultat d'un home mort per arma blanca i una altre per arma de foc.

El passat 19 de març, els Mossos d'Esquadra van realitzar un dispositiu policial per detenir els autors dels fets amb quatre entrades i perquisicions als domicilis dels investigats a Sabadell, Vilassar de Mar i a Alella.

El resultat de l'operatiu va ser de 3 homes detinguts dos dels quals relacionats amb la mort violenta d'un home per arma de foc. El tercer detingut estaria relacionat amb la logística associada al tràfic de drogues d'un dels dos grups criminals enfrontats.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que l'home mort per arma de foc, causés la mort per arma blanca.

En el decurs de les entrades, es va localitzar gairebé mig quilo de cocaïna, substància de tall i diners en metàl·lic.

Els detinguts, d'edats compreses entre els 34 i 53 anys, i que acumulen 12 antecedents per altres fets similars, han passat avui a disposició judicial.

La DIC manté oberta la investigació i no es descarten noves detencions.


Àrea de Comunicació

Sabadell, 22 de març de 2024

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15894 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes relacionats amb dues morts violentes a Alella ocorregudes el passat 23 de juny","published_date":"2024-03-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/22\/12\/46\/71f88c11-1926-4651-9bed-c78ae226183f.jpg","id":"15894"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-22/15894-mossos-esquadra-detenen-tres-homes-relacionats-dues-morts-violentes-alella-ocorregudes-passat-23-juny https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.