Territori i Sant Fruitós de Bages signen un conveni per a la millora de l'accés a una zona industrial des de la BV-4511

El Departament licita les obres, que inclouen la construcció d'una rotonda per a millorar la seguretat en la intersecció d'accés al polígon Santa Anna a través del carrer SakuraEls treballs tenen un pressupost de prop de 900.000 euros

Imagen del artículo Territori i Sant Fruitós de Bages signen un conveni per a la millora de l'accés a una zona industrial des de la BV-4511


La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i Subirana, han signat avui un conveni de col·laboració per a la millora de l'accessibilitat a una zona industrial des de la carretera BV-4511. En concret, l'actuació consistirà en la construcció d'una rotonda en la intersecció que permet l'accés al polígon industrial Pla de Santa Anna a través del carrer de Sakura.

Durant la signatura del conveni, la consellera Capella ha informat que el Departament ha licitat avui mateix les obres corresponents a aquesta actuació, valorada en 883.000 euros. Segons l'acord formalitzat, les obres seran finançades al 50% pel Departament de Territori i per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Les obres inclouran la construcció d'una rotonda, que substituirà l'actual intersecció en forma de T amb carrils centrals d'espera per a les maniobres d'incorporació i de sortida. Aquesta actuació té com a objectiu afavorir la seguretat viària i la funcionalitat de la carretera.

Segons recull el document, les obres de la nova rotonda quedaran finalitzades durant l'any que ve.

Imagen del artículo Territori i Sant Fruitós de Bages signen un conveni per a la millora de l'accés a una zona industrial des de la BV-4511


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15870 {"title":"Territori i Sant Fruitós de Bages signen un conveni per a la millora de l'accés a una zona industrial des de la BV-4511","published_date":"2024-03-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/21\/12\/50\/bdddb5a3-dd8f-4a85-9d21-03d4b9a9884b.jpg","id":"15870"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-21/15870-territori-sant-fruitos-bages-signen-conveni-millora-acces-zona-industrial-des-bv-4511 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.