El Govern aprova el calendari de festes laborals per a l'any 2025

Imagen del artículo El Govern aprova el calendari de festes laborals per a l'any 2025

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Departament d'Empresa i Treball ha aprovat el calendari de festes laborals per a l'any vinent a tot el país.

L'aprovació s'ha fet després que els agents socials i econòmics més representatius (CCOO, UGT, FOMENT i PIMEC), en el marc del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, fossin informats de la proposta de calendari i aquesta tingués el vistiplau.

a) Seran festes laborals a Catalunya durant l'any 2025:

1 de gener, dimecres

6 de gener, dilluns

18 d'abril, divendres

21 d'abril, dilluns

1 de maig, dijous

24 de juny, dimarts

15 d'agost, divendres

11 de setembre, dijous

1 de novembre, dissabte

6 de desembre, dissabte

8 de desembre, dilluns

25 de desembre, dijous

26 de desembre, divendres

b) Al territori d'Aran, d'acord amb el Decret 152/1997, de 25 de juny, i el Decret 146/1998, de 23 de juny, que modifiquen el Decret 177/1980, de 3 d'octubre, sobre el calendari de festes fixes i suplents, la festa del dia 26 de desembre (Sant Esteve) queda substituïda per la de 17 de juny (Festa d'Aran), dimarts.

c) De les tretze festes esmentades a l'apartat a) n'hi haurà una, a triar entre el 6 de gener, el 21 d'abril, el 24 de juny i el 26 de desembre, que tindrà el caràcter de recuperable. Les altres dotze seran de caràcter retribuït i no recuperable.

El Consell de Relacions Laborals

Integrat pel Govern de la Generalitat i les organitzacions sindicals (CCOO i UGT) i empresarials (Foment del Treball i Pimec) més representatives de Catalunya, el Consell de Relacions Laborals és un òrgan tripartit i paritari adscrit al Departament d'Empresa i Treball constituït com a fòrum estable de diàleg social i de participació institucional en matèria de relacions laborals del país.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15855 {"title":"El Govern aprova el calendari de festes laborals per a l'any 2025","published_date":"2024-03-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/20\/14\/13\/e48c4b7d-5bdb-41b8-a088-019dd438d498.jpg","id":"15855"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-20/15855-govern-aprova-calendari-festes-laborals-any-2025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.