La Generalitat reuneix més de 800 persones del sector industrial per explicar les mesures de reducció del consum d'aigua en sequera

Imagen del artículo La Generalitat reuneix més de 800 persones del sector industrial per explicar les mesures de reducció del consum d'aigua en sequera

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El secretari d'Empresa i Competitivitat assegura que "el Govern està al costat del teixit productiu" durant la inauguració de la jornada "El consum d'aigua a la indústria en el context de sequera"

La Generalitat de Catalunya s'ha reunit amb prop de 800 persones d'empreses i entitats del sector industrial per explicar les mesures de reducció del consum d'aigua en sequera i exposar els instruments i eines que el Govern posa a la seva disposició per fer front als reptes que planteja la sequera.

La jornada "El consum d'aigua a la indústria en el context de sequera" -en format híbrid, tant telemàtic com presencial- va ser organitzada pel Departament d'Empresa i Treball i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) després que el Govern aprovés el passat 1 de febrer la fase d'emergència per sequera.

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, va inaugurar la trobada i va assegurar que "el Govern està al costat del sector empresarial i volem definir els instruments que són útils per fer front a les inversions necessàries per fer un ús molt més eficient dels recursos hídrics".

Per la seva part, el director general d'Indústria, Oriol Alcoba Malaspina, va detallar els instruments i les eines que la Generalitat disposa entre les quals destaca la línia de noves inversions productives que enguany inclou com a nou criteri de valoració la reducció del consum d'aigua i que es publicarà properament. El director també va explicar altres ajuts com els Cupons ProACCIÓ Green, els Nuclis d'R+D i Innovació tecnològica i la línia d'ajuts innovació oberta i disruptiva, que també prioritzaran projectes de reducció del consum d'aigua.

Alcoba va posar en valor l'esforç del sector industrial en la reducció del consum d'aigua i en aquest sentit va indicar que "està fent els deures de fa molt temps i hem de seguir treballant en aquesta línia per ser el màxim d'eficients".

@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15805 {"title":"La Generalitat reuneix més de 800 persones del sector industrial per explicar les mesures de reducció del consum d'aigua en sequera","published_date":"2024-03-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/18\/10\/38\/eff36666-10d9-4c87-98d0-47a26641830c.jpg","id":"15805"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-18/15805-generalitat-reuneix-mes-800-persones-sector-industrial-explicar-mesures-reduccio-consum-aigua-sequera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.