L'APDCAT adapta els imports de les sancions imposades a les directrius del Comitè Europeu de Protecció de Dades

Imagen del artículo L'APDCAT adapta els imports de les sancions imposades a les directrius del Comitè Europeu de Protecció de Dades

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Comitè Europeu de Protecció de Dades va acordar el 24 de maig de 2023 les Directrius 04/2022, sobre el càlcul de multes administratives segons l'RGPD, amb l'objectiu d'harmonitzar la metodologia que utilitzen les autoritats de control a l'hora de fixar l'import de les multes. 

En aquest context, l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha publicat una resolució per donar publicitat a aquest document i, a més, determina que l'import de les multes imposades en els procediments sancionadors resolts a l'APDCAT s'ha de calcular d'acord amb les circumstàncies del cas en concret, tenint en compte aquestes directrius.  

 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15761 {"title":"L'APDCAT adapta els imports de les sancions imposades a les directrius del Comitè Europeu de Protecció de Dades","published_date":"2024-03-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/apdcat.gencat.cat\/web\/.content\/04-actualitat\/noticies\/imatges\/multab.jpg_1820154325.jpg","id":"15761"} catalunya Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-15/15761-apdcat-adapta-imports-sancions-imposades-directrius-comite-europeu-proteccio-dades https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.