El Govern aprova el nou model d'avaluació de competències i assoliment d'objectius per al personal de la Generalitat

Imagen del artículo El Govern aprova el nou model d'avaluació de competències i assoliment d'objectius per al personal de la Generalitat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Ha estat acordat amb les organitzacions sindicals Serà el mètode emprat anualment per determinar la distribució i la percepció del complement de productivitat

El Govern ha ratificat l'Acord de la Mesa General de Negociació dels empleats i empleades públics (MEPAGC), de 31 de gener de 2024, que estableix un nou sistema per avaluar les competències dels treballadors i treballadores de la Generalitat, i també l'assoliment d'uns objectius prèviament determinats. Aquest nou model serà el mètode emprat anualment per determinar la distribució i la percepció del complement de productivitat.

El nou model d'avaluació consta de dos instruments. D'una banda, per definir i avaluar les competències professionals i personals, pren com a base el sistema 360o, que inclou una visió integral de totes les persones que interactuen laboralment amb la persona avaluada. Les competències objecte d'avaluació les determina prèviament l'organització, es recullen en una acta i són diferents en funció de si l'empleat a avaluar ocupa un lloc amb funcions de comandament o singular amb personal a càrrec o no.

D'altra banda, l'avaluació es completa amb l'assoliment d'objectius individuals i col·lectius, que han de ser fixats prèviament i coneguts per les persones avaluades. Els objectius individuals i col·lectius s'han d'expressar per escrit en un document que defineixi i especifiqui els indicadors per acreditar-ne el compliment, i també la ponderació en l'avaluació, i han de verificar-se al final de l'any.

La puntuació que assoleixi la persona avaluada pot oscil·lar entre els 0 i els 100 punts, que es distribueixen de la manera següent: un màxim de 50 punts de la valoració de les competències professionals i personals, i un màxim de 50 punts de la valoració dels objectius individuals i col·lectius. La puntuació final individual serà la suma dels punts obtinguts en els dos sistemes i determinarà la percepció del complement de productivitat.

El complement es percebrà íntegrament si s'obté una puntuació de 90 a 100 punts, i parcialment a partir d'una puntuació de 65 punts en el cas de personal de comandament, i de 60 punts en la resta dels empleats i empleades públics, sempre que s'assoleixi el mínim del 50% (25 punts) de la puntuació de cada sistema (competències i objectius).

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15698 {"title":"El Govern aprova el nou model d'avaluació de competències i assoliment d'objectius per al personal de la Generalitat","published_date":"2024-03-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/12\/12\/59\/57e85908-9c97-411c-8b97-79284c42d249.jpg","id":"15698"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-12/15698-govern-aprova-nou-model-avaluacio-competencies-assoliment-objectius-personal-generalitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.