Territori inicia les obres per a millorar l'accessibilitat a l'intercanviador de Passeig de Gràcia

Imagen del artículo Territori inicia les obres per a millorar l'accessibilitat a l'intercanviador de Passeig de Gràcia


  1. S'instal·laran quatre ascensors que permetran fer tots els transbordaments sense haver de sortir al carrer


  1. Els treballs tenen un pressupost de 4,8 MEUR i un termini d'execució de 22 mesos

El Departament de Territori ha iniciat les obres de millora de l'accessibilitat a l'intercanviador de Passeig de Gràcia (Metro i Rodalies). Els treballs compten amb un pressupost de 4,8 MEUR i un termini d'execució de 22 mesos. L'actuació millorarà la connexió entre les andanes i els vestíbuls de les diferents línies de Metro (L2, L3 i L4) i Rodalies, de manera que l'estació quedarà totalment adaptada i una persona amb mobilitat reduïda podrà fer tots els transbordaments possibles sense haver de sortir al carrer.


L'obra consistirà, principalment, en la instal·lació de quatre ascensors:


  1. Un dels nous ascensors comunicarà el passadís de connexió L3-L4 amb l'andana L3 via 1.


  1. Dos ascensors comunicaran les andanes de l'L4 amb el passadís intermedi que connecta amb l'L2 i amb el passadís L3-L4.


  1. Un ascensor ubicat a la vorera del Passeig de Gràcia connectarà directament el carrer amb el vestíbul de l'L4.


Ocupacions en superfície


L'execució de les obres requerirà de diverses ocupacions a l'entorn de l'intercanviador, en l'àmbit de Gran Via de les Corts Catalanes i passeig de Gràcia, sense afectació a les persones usuàries de Metro i Rodalies o a la circulació de vehicles en aquesta fase. Es recomana a les persones que circulin en bicicleta per la Gran Via l'itinerari format pels carrers de Roger de Llúria i Diputació fins a Rambla de Catalunya.



Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15697 {"title":"Territori inicia les obres per a millorar l'accessibilitat a l'intercanviador de Passeig de Gràcia","published_date":"2024-03-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/12\/10\/20\/a2abf3ac-4515-4c22-9551-ee0a13c8a338.jpg","id":"15697"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-12/15697-territori-inicia-obres-millorar-accessibilitat-intercanviador-passeig-gracia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.