ACCIÓ estrena el pòdcast 'Punt d'inflexió' sobre els moments decisius d'empreses catalanes

Imagen del artículo ACCIÓ estrena el pòdcast 'Punt d'inflexió' sobre els moments decisius d'empreses catalanes

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

ACCIÓ - l'Agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball- estrena aquest dimecres el pòdcast 'Punt d'inflexió', en col·laboració amb Via Empresa, per apropar a la ciutadania els moments decisius que han canviat el curs d'empreses catalanes.

La primera temporada del pòdcast s'allargarà fins al mes de juliol i comptarà amb el testimoni de 10 empreses que explicaran com han viscut experiències que han representat un abans i un després per a la seva empresa. El primer episodi està protagonitzat per Artur Deu, d'Iberspa, que explica com l'empresa va superar la crisi extrema d'un incendi que va cremar la seva planta per complet.

A més d'aquesta empresa, durant la primera temporada hi participaran les empreses Alier, Gesame, Bellapart, 3D Digital Venue, Venvirotech, Premium, Keybotics, Bold i Monocrom. A més, cada capítol compta amb la visió d'un expert del món de l'empresa com Xavier Marcet, Elena Busquets, Clara Navarro, Xavier Ferràs o Alfons Cornella, entre d'altres.

Els capítols nous es publicaran els dimecres de manera bimensual i es podran escoltar a les plataformes Spotify, Ivoox i Youtube.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15610 {"title":"ACCIÓ estrena el pòdcast 'Punt d'inflexió' sobre els moments decisius d'empreses catalanes","published_date":"2024-03-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/www.accio.gencat.cat\/web\/.content\/actualitat\/imatges\/2024\/ACCIO-podcast-artur-deu.jpg_886785847.jpg","id":"15610"} catalunya Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-06/15610-accio-estrena-podcast-punt-inflexio-moments-decisius-empreses-catalanes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.