La Comissió de Formació en Comerç es reuneix amb l'Agència FPCAT

Imagen del artículo La Comissió de Formació en Comerç es reuneix amb l'Agència FPCAT

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El passat 28 de febrer va tenir lloc una nova trobada de la Comissió de Formació en l'àmbit de comerç, en què les entitats representatives del sector intercanvien punts de vista i consensuen propostes de millora sobre la formació dels treballadors i treballadores del comerç català.

La reunió va comptar amb la presència de Fabian Mohedano, president executiu de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT), i de Marta Fonseca, subdirectora del mateix organisme. A més d'exposar a la Comissió els punts més destacats de l'Informe general de prospectiva 2023-2026 en matèria de formació, els responsables de l'Agència FPCAT van aclarir diversos dubtes sobre el procés d'acreditació de competències professionals.

De cara al futur, és especialment rellevant l'empenta que des de l'Agència FPCAT es donarà properament als processos d'acreditacions massives. Aquest mecanisme permetrà que empreses i/o entitats associatives liderin el procés d'acreditació de competències per a gran part de les seves plantilles, o bé per als treballadors i treballadores del seu espai d'actuació. Qui promogui una acreditació massiva s'encarregarà també de coordinar els equips d'assessorament i avaluació, de facilitar orientació a les persones usuàries i de proveir la formació complementària per a aquelles unitats de competències que no es puguin acreditar per mitjà de l'experiència professional.

Tot plegat, es tracta d'un nou mecanisme que té l'objectiu de posar en valor les professionals vinculades al món del comerç i empoderar les persones que ocupen aquests llocs de treball.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16536 {"title":"La Comissió de Formació en Comerç es reuneix amb l'Agència FPCAT","published_date":"2024-03-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/75252-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"16536"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-01/16536-comissio-formacio-comerc-reuneix-agencia-fpcat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.