Arrenca la 10ª edició de la campanya "Els Bombers i les Bomberes t'acompanyen a donar sang"

L'objectiu, enguany, és arribar a les 3.500 donacions

Imagen del artículo Arrenca la 10ª edició de la campanya Els Bombers i les Bomberes t'acompanyen a donar sang

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha presentat aquesta tarda a Mollet del Vallès la 10ª edició de la campanya "Els Bombers i les Bomberes t'acompanyen a donar sang", que s'allargarà fins el pròxim 8 de juny. La campanya, que es fa conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits, concentrarà els seus esforços en aconseguir el màxim de donacions entre els mesos de març i abril per augmentar les reserves abans de Setmana Santa, època en què acostumen a baixar al voltant d'un 25%. L'objectiu és arribar a les 3.500 donacions. Cal recordar que les plaquetes caduquen als 5 dies i els glòbuls vermells, als 42. Per això, és important mantenir les donacions al llarg de tot l'any i aconseguir unes 1.000 donacions cada dia.

El conseller Elena ha explicat que els Bombers són servidors públics amb la vocació de servir als altres i ha destacat la seva "solvència, professionalitat, compromís i vocació". "Són un referent arreu del planeta", ha afegit.

El conseller ha posat en valor les moltes activitats de caràcter solidari que organitza el cos de Bombers al llarg de l'any i que sorgeixen precisament"d'aquesta vocació de servei que té". En aquest sentit Elena ha dit que "tenir prescriptors com els bombers que atrauen la gent a dona sang és molt important i és d'agrair".

A la presentació també hi han assistit la directora general del Banc de Sang i Teixits, Anna Millán; el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort, i l'alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, que han visitat el dispositiu per a la recollida de sang que s'ha instal·lat duran tota la jornada al Mercat Vell.

La campanya "Els Bomberes i les Bomberes t'acompanyen a donar sang" compta amb la col·laboració de nombrosos ajuntaments i es caracteritza per programar jornades de donació en un ambient festiu i molt participatiu. Hi haactivitats per a la mainada, exhibicions de vehicles i demostracions d'excarceracions i rescats, com la que ha fet aquesta mateixa tarda el Parc de Bombers de Mollet del Vallès.

Les persones interessades a participar-hi han de reservar prèviament el dia i l'hora de la donació al webdonarsang.gencat.cat/bombers, on hi ha el llistat de totes les localitats implicades en la iniciativa i els horaris de la campanya. De moment, ja hi ha programats 27 dies i 26 ciutats i pobles de tot Catalunya; entre avui dia 1 de març i dissabte 8 de juny.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15540 {"title":"Arrenca la 10ª edició de la campanya \"Els Bombers i les Bomberes t'acompanyen a donar sang\"","published_date":"2024-03-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2024\/03\/01\/20\/09\/d7bdb128-6bfd-4ff1-87b6-ae563f92a4c6.jpg","id":"15540"} catalunya interior,Joan Ignasi Elena i Garcia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-03-01/15540-arrenca-10-edicio-campanya-bombers-bomberes-acompanyen-donar-sang https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.