Les empreses catalanes participants als espais del Govern al MWC preveuen generar més de 18 MEUR de volum de negoci

Imagen del artículo Les empreses catalanes participants als espais del Govern al MWC preveuen generar més de 18 MEUR de volum de negoci

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  • Un total de 24.880 persones han passat pels pavellons de Catalunya al MWC i 4YFN, rècord històric i un de cada quatre visitants del congrés

Les 107 empreses, centres tecnològics, entitats i startups catalanes que han participat al MWC i al 4YFN mitjançant els espais habilitats per la Generalitat de Catalunya preveuen generar 18,4 milions d'euros de volum de negoci els propers 12 mesos gràcies a les reunions i visites mantingudes durant el congrés, segons dades d'ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball-.

De fet, el 12% del centenar d'empreses catalanes ja ha tancat algun acord durant el congrés. Aquestes dades no són definitives perquè les empreses poden tancar nous acords durant els pròxims mesos. Durant els quatre dies de l'esdeveniment aquestes empreses han mantingut 3.179 reunions i visites, un 44% de les quals amb professionals estrangers.

De fet, segons dades de la Secretaria de Polítiques Digitals, un total de 24.880 persones han passat pel pavellons de la Generalitat de Catalunya al MWC i el 4YFN. Es tracta de la xifra més elevada de la història, i mostra que un de cada quatre del total d'assistents al congrés han visitat els espais de Catalunya.


Presència catalana al MWC

El Departament d'Empresa i Treball, mitjançant ACCIÓ i la Secretaria de Polítiques Digitals, ha facilitat enguany la presència de 107 empreses, centres tecnològics, entitats i startups al congrés -un 2% més que l'any passat- amb l'objectiu de trobar inversors, conèixer socis i nous clients, guanyar visibilitat i obrir nous mercats internacionals. En concret, 45 empreses han estat ubicades al pavelló de la Generalitat al MWC -on també hi ha tingut cabuda l'entitat Digital Catalonia Alliance-, i 61, al del 4YFN.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15538 {"title":"Les empreses catalanes participants als espais del Govern al MWC preveuen generar més de 18 MEUR de volum de negoci","published_date":"2024-02-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/74669-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"15538"} catalunya Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2024-02-29/15538-empreses-catalanes-participants-als-espais-govern-mwc-preveuen-generar-mes-18-meur-volum-negoci https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.